Amandelstaven

De amandelstaven zijn weer terug!

amandelstaaf vakgarage garage autoweerd utrecht apk onderhoud reparatie

Het blijft feest bij Vakgarage Autoweerd. Het is namelijk weer december! Zo ligt er vanaf 6 december, op vertoon van onze kerstkaart, weer een heerlijke ambachtelijk gebakken amandelstaaf voor u klaar!

Wees welkom om uw amandelstaaf op te halen! Misschien kunnen we gelijk even voor u checken of uw PechHulp nog actueel is , of dat u kunt besparen op uw AutoVerzekering. Wellicht wilt u informatie voor 2024 wat betreft kopen of private-lease. Of moet u uw auto binnenkort laten keuren, plan dan gelijk de APK in. Als u toch bij Vakgarage Autoweerd Utrecht op bezoek bent, kunt u gelijk alles weer in orde hebben. Dan rijdt uw eigen auto weer helemaal top aan na goed onderhoud! Er is toch niemand die met de feestdagen stil wilt staan langs de weg omdat de auto het begeeft?

Let op: aangepaste openingstijden!

U kunt tijdens de feestdagen bijna elke dag uw amandelstaaf ophalen, wij hebben dan wel aangepaste openingstijden die u hieronder kunt zien. Zo weet u wanneer en wat u van ons kunt verwachten. Zelf vinden wij het namelijk ook belangrijk om de feestdagen door te brengen met familie en vrienden, vandaar zijn wij onder andere de 25e en 26e december gesloten.

24 december | 09:00 – 14:30
25 december | gesloten
26 december | gesloten
1  januari ’23  | gesloten

Wilt u nu alvast een afspraak maken voor volgend jaar tijdens het genot van een amandelstaaf?

Dat kan natuurlijk! U kunt dit doen als u langskomt voor uw amandelstaaf, of u kunt ons bellen voor een afspraak op 030-30 31 600. Liever direct online een afspraak maken? Dit kan via de site of met de onderstaande knop, het is heel simpel. U geeft een tijd en de gegevens door, en wij doen de rest! Wij staan altijd klaar om u te helpen.