afspraak maken Bel ons

i y n

Amandelstaven

De actie amandelstaven 2023 is voorbij!

Tot en met de Kerst hebben we onze vaste klanten weer verwend! Met tientallen per dag gingen de traktaties over onze toonbank.
Dank aan Bakkerij Brandsma (Nieuwe Koekoekstraat) voor het vroege opstaan en het  extra bakken van de honderden ambachtelijke staven!

Op naar december 2024!

De amandelstaven zijn er weer!

amandelstaaf vakgarage garage autoweerd utrecht apk onderhoud reparatie

Het blijft feest bij Vakgarage Autoweerd. Het is namelijk weer december! Dus liggen er vanaf maandag 11 december, voor onze vaste  klanten, weer de ambachtelijk gebakken amandelstaven te wachten op opgehaald te worden!

U bent van harte welkom om uw amandelstaaf op te halen! Dat wordt weer smullen! En als u er toch bent, kunnen we gelijk even op het kenteken checken of uw PechHulp nog actueel is, of dat u ook kunt besparen op uw AutoVerzekering. Wellicht wilt u informatie voor 2024 wat betreft het kopen van een hybride occasion of een volledige elektrische auto. Of moet u uw auto binnenkort laten keuren, plan dan gelijk de APK of onderhoudsbeurt! Want natuurlijk wil niemand met de feestdagen stilstaan langs de weg omdat de auto het begeeft?

Let op: aangepaste openingstijden!

U kunt tijdens de feestdagen bijna elke dag uw amandelstaaf ophalen, er zijn aangepaste openingstijden:

Vrijdag       22 december | 07:30 – 16:00
Zaterdag    23 december | 09:00 – 16:30
Maandag   25 december | 1e Kerstdag
Dinsdag     26 december | 2e Kerstdag

Maandag   1 januari 2024: Nieuwjaarsdag –  gesloten

Wilt u nu alvast een afspraak maken voor volgend jaar tijdens het ophalen van een amandelstaaf?

Dat kan natuurlijk! U kunt dit doen als u langskomt voor uw amandelstaaf, of u kunt ons bellen voor een afspraak op 030-30 31 600. Liever direct online een afspraak maken? Dit kan via de site of met de onderstaande knop, het is heel simpel. U geeft een tijd en de gegevens door, en wij doen de rest! Wij staan altijd klaar om u te helpen.