Zomervakantie autocheck!

Nog even en dat is het echt eindelijk zover: het begin van de zomervakantie! Voor vele het startsignaal om lekker een paar weken met de auto op vakantie te gaan en de zon op te zoeken (alhoewel dat met het huidige weer in Nederland niet eens echt nodig is). Dat betekent wel dat er weer heel wat kilometers op de teller bijkomen. En dan is het natuurlijk wel fijn dat uw auto hiervoor goed gecheckt is. Dit kan, met onze zomer vakantiecheck!

Kom dus snel langs voor de Vakgarage Zome Vakantiecheck!

Weet u nu al dat u deze zomer behoorlijk wat kilometers gaat maken? Gaat u met de caravan op vakantie? Of gaat u op vakantie naar een warm of bergachtig gebied? Dan is het zeker belangrijk dat u uw auto eerst goed laat nakijken voor u het land uitrijdt. Daarnaast is het ook raadzaam om uw auto te laten checken als uw auto ouder is dan 5 jaar, of als u dit jaar nog niet geweest bent voor een grote onderhoudsbeurt.

Bij Vakgarage Autoweerd controleren wij uw auto op de belangrijkste punten, zoals uitlaat, remmen, banden, airco en vloeistoffen etc. Dit is echter maar een kleine vakantiecheck. Als u het echt goed wilt doen kan dat natuurlijk ook!

Vakgarage Pechhulp

Toch pech onderweg? Daar wordt natuurlijk niemand blij van. Daarom is het wel belangrijk dat u een goede pechhulp heeft. Vergeet daarom niet voordat u op vakantie gaat de Vakgarage Pechhulp af te sluiten. Voor maar €49,95 per jaar krijgt u pechhulp in Nederland, Europa en uw eigen woonplaats! Snel ter plaatste en met vervangend vervoer!

Zo kunt u echt met een gerust gevoel op vakantie!

Maak snel een afspraak bij Autoweerd!

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken voor uw zomer vakantiecheck? Dan kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600. Liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link:

Vakgarage autoweerd utrecht auto garage onderhoud reparatie apk zomer vakantiecheck