afspraak maken Bel ons

i y n

Autogarage Zijdebalen Utrecht

Woont u in Zijdebalen en bent u op zoek naar een goede autogarage?

Vakgarage Autoweerd is gevestigd in het hart van Utrecht en is dus voor iedereen die in Zijdebalen woont goed bereikbaar. U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw auto, of het nu om een bedrijfswagen, een personenauto of een oldtimer. Ook kunt u dan (bij regulier onderhoud) bij ons terecht voor de wielenwissel, tegen een speciaal tarief, waarbij u uw zomer- of winterbanden extra goedkoop bij ons op kunt slaan in ons bandenhotel.

Daarnaast zijn wij het grootste APK-Keuringsstation van Utrecht-Centrum. Ideaal voor bewoners vanuit Zijdebalen. Onze APK keurmeesters hebben ervaring ela automerk, zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Tevens is het Bovag-autobedrijf aan de Weerdsingel Oostzijde een ruitreparatie specialist, dus ook voor al het herstel aan autoglas en autoruiten bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u op zoek naar een nieuwe auto in de omgeving van Zijdebalen?

Wij hebben een grote hoeveelheid occasions die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Staat u nieuwe tweedehands auto er niet tussen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. U kunt gemakkelijk bij ons een zoekopdracht invullen met uw wensen. Wij gaan dan voor u op zoek naar uw nieuwe auto. Wilt u liever een auto leasen? Dat is bij ons natuurlijk ook een optie. Zijdebalen ligt maar een minuut van Vakgarage Autoweerd af, dus kom gerust langs.

Auto- en accessoire verhuur

Woont u in Zijdebalen en wilt u voor een paar dagen een auto huren? Dat kan natuurlijk ook bij ons, wij bieden meerdere mogelijkheden om voertuigen te huren. Vakgarage Autoweerd is officieel partner van Autohopper. Wij verhuren verschillende personenauto’s, maar ook bussen en aanhangwagens. Daarnaast zijn wij montagepartner van Topspace en verhuren wij dakdragers, dak-koffers, fietsendragers en nog veel meer!

Wij zijn er voor alle weggebruikers in Zijdebalen

Mocht u dus op zoek zijn naar een betrouwbare autogarage in de buurt van Zijdebalen, stop dan met zoeken en kom een keer bij ons langs. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan natuurlijk! U kunt klikken op de onderstaande button, of ons bellen op 030 – 30 31 600.

Afspraak maken

team vakgarage autoweerd utrecht zijdebalen