De wintersport komt er weer aan!

De wintersport komt er weer aan

Het wordt weer kouder en daardoor hebben we er natuurlijk weer zin in: wintersporten! Dit is vaak iets om met de familie of vriendengroep het hele jaar naar uit te kijken. Er is maar één probleem: hoe gaat alles dit jaar weer in de auto passen? Geen stress, hier helpt Autoweerd u graag bij!

Als montagepartner van Topspace verhuren wij namelijk alles wat u nodig heeft om uw wintersport zo makkelijk mogelijk te maken! Van sneeuwkettingen tot dakdragers en van dakkoffers tot fietsendragers, u bent bij ons aan het juiste adres. Daarnaast verhuren wij ook speciale skiboxen en skidragers. In vergelijking tot de dakkoffers zijn de skiboxen iets langer, waardoor is er voor u genoeg ruimte is om uw ski’s en andere benodigdheden veilig te vervoeren. Skidragers zijn ontworpen om uw ski’s of snowboard op vakantie makkelijk van de piste naar uw verblijf te vervoeren.

Uiteraard zijn alle producten van Topspace van hoge kwaliteit en goed sluitbaar. Voor ieder type auto zijn er passende artikelen beschikbaar. Autoweerd helpt u graag met de montage. Het enige wat u hoeft te doen is bij ons binnenrijden en dan kunt u met een lekker gevoel op vakantie! Wilt u achteraf de gebruikte sets kopen is dit uiteraard ook mogelijk!

Naast de producten van Topspace verhuren wij ook auto’s van Autohopper. Zo weet u zeker dat u met een gerust hart op vakantie kunt!

Wij staan zes dagen in de week voor u klaar, dus ook op zaterdag. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 030-30 31 600.