Winterse Opstartproblemen

Winterse opstartproblemen

Opstartproblemen, we hebben er zelf allemaal wel eens last van. Maar we zijn niet de enige, ook onze auto’s hebben niet altijd zin in de winter!

Een probleem met de accu is één van de meest voorkomende pechgevallen in de winter. En dat terwijl dit eigenlijk vrij makkelijk te voorkomen is. Zorg dat u voor de echte kou toeslaat nog bij ons langskomt om uw accuspanning te laten controleren! Geeft uw accu niet meer genoeg stroom door kunnen wij deze voor u vervangen. Zo hoeft u zich over de accu deze winter geen zorgen te maken.

Kleine tip: Zet uw lampen iets voor u de auto wilt start vast aan! Zo kan de accu alvast wakker worden, en kan hij meer stroom geven als u de auto wilt starten.

Maar de winter zorgt ook voor andere problemen

Naast de accu zijn er nog genoeg andere onderdelen van uw auto die moeite hebben met de winter. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bevroren deurrubbers, ruiten en ruitenwissers. Maar ook de handrem kan bevriezen! In alle gevallen kan het wel een tijdje duren voor deze weer ontdooit zijn. Zorg dus dat u er in de ochtend op tijd bij bent!

Vergeet ook niet dat er op veel wegen in de winter zout gestrooid wordt. Het is dus geen verkeerd idee om uw auto ook in de winter af en toe te wassen. Het zout kan namelijk veel schade aan uw lak veroorzaken, en dat zou natuurlijk zonde zijn!

Pechhulp van Vakgarage

Hoe goed voorbereid u ook bent, uw auto kan u natuurlijk op ieder moment in de steek laten. Daarvoor is er de Vakgarage Pechhulp. Voor maar 39,95,- per jaar bent u verzekerd van pechhulp in binnen- en buitenland!

Wilt u helemaal klaar zijn voor de winter?

Vergeet dan niet uw zomerbanden weer in te ruilen voor winterbanden! De zomerset kan dan uiteraard gewoon weer opgeslagen in onze bandenopslag. Zo staan ze bij u niet in de weg, en staan de banden bij ons voordelig en veilig opgeborgen.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook uw auto volledig laten nakijken tijdens de Vakgarage Wintercheck. U kunt zelf beslissen hoe uitgebreid u deze check gedaan wil hebben, door een keuze te maken uit de Basis en Premium wintercheck.

Maak dus snel een afspraak bij Vakgarage Autoweerd

Zo kunt u voorkomen dat u deze winter met pech in de kou staat!

Voor vragen, of voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030-303 1600, of een email sturen naar receptie@autoweerd.nl. En om het nog makkelijker te maken, kunt u ook met de onderstaande link een afspraak maken:

Afspraak maken


Misschien ook interessant:

 

Vakgarage Pechhulp nu maar 39.95,- per jaar!

Tijd voor winterbanden!

De wintersport komt er weer aan