afspraak maken Bel ons

g i y n

Wintercontroledag

Wintercontroledag bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Bij Vakgarage Autoweerd kunt u terecht voor de wintercontrole!

11 november, 2017, u hoeft alleen maar binnen te rijden!

Om problemen in de koude wintermaanden te voorkomen, is het verstandig om uw auto even na te laten kijken op de meest cruciale punten. Bij de gratis wintercheck van Autoweerd kijken onze vakmensen kosteloos naar de accu, de verlichting, het koelsysteem, de airco, de verwarming, de ruitenvegers en de ruitensproeiers zelf. Ook is het van belang dat de banden en de bandenprofieldiepte in orde zijn! Het is momenteel de ideale periode voor het plaatsen van de winterwielen. De zomerwielen worden opgeslagen in ons eigen bandenhotel. Verder zorgen we voor gesmeerde sloten en vetten we de rubbers in, zodat uw auto klaar is voor de vrieskou. Kom dus naar onze wintercontroledag! Want u wilt toch niet ’s morgens na het krabben ontdekken dat uw auto niet start?

In een klein half uurtje controleren onze techneuten elk automerk conform een vaste checklist. Bovendien krijgen al onze vaste klanten weer een geweldig mooi cadeautje mee naar huis! En ook daarbij is gedacht aan uw veiligheid én de hoge Autoweerd-kwaliteit!

Heeft ú nog een reden om niet te komen?… Veiligheid, betrouwbaarheid in de koude winter: service van Autoweerd, én ook nog zo’n topproduct mee naar huis!

wintercontroledag winterbanden wintercheck vakgarage autoweerd