afspraak maken Bel ons

g i y n

Wintercontrole-dag

Wintercontrole-dag bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Bij Vakgarage Autoweerd kunt u GRATIS terecht voor een uitgebreide wintercheck!

De wintercontrole-dag is op zaterdag 9 november 2019. U hoeft alleen maar binnen te rijden, wij doen de rest!

Om problemen in de koude wintermaanden te voorkomen, is het verstandig om uw auto even na te laten kijken op de meest cruciale punten. Op de jaarlijkse wintercontrole-dag van Vakgarage Autoweerd controleren onze vakmensen kosteloos uw accu, de verlichting, het koelsysteem, de airco, de verwarming, de ruitenvegers en de ruitensproeiers zelf. Ook is het van belang dat uw banden en de bandenprofieldiepte in orde zijn. November is de ideale periode voor het plaatsen van de winterwielen. De zomerwielen worden professioneel opgeslagen in ons eigen bandenhotel. Verder zorgen we voor gesmeerde sloten en vetten we de rubbers in, zodat uw auto weer in optimale conditie is voor de koude wintermaanden!

Kom dus naar onze wintercontroledag!

Want u wilt toch niet ’s morgens na het krabben ontdekken dat uw auto niet start? Terwijl u geniet van lekkere koffie, warme chocomel, een kop erwtensoep of een broodje warme worst, controleren onze techneuten GRATIS uw auto! Klaar terwijl u wacht! Bovendien krijgen al onze vaste klanten weer een mooi cadeautje mee naar huis!

Kunt u een reden bedenken om niet te komen?… Veilig en betrouwbaar de koude winter in: dat is de service van Autoweerd, én weer een leuke attentie mee naar huis!

wintercontroledag winterbanden wintercheck vakgarage autoweerd

 

U kunt op deze wintercontrole-dag terecht vanaf 09.00 uur ’s morgens, houdt u dan wel rekening met de ochtendspits in onze showroom. Uw GRATIS winterinspectie is doorlopend mogelijk tot 16.00 uur uiterlijk.

Routebeschrijving: Wij zijn eenvoudig bereikbaar op de Weerdsingel Oostzijde 42. Klik hier voor een plattegrond en de route.