afspraak maken Bel ons

i y n

Wij zijn open!

Wij zijn open! Maar werken ook met beperkingen..

Het leven ziet er tegenwoordig anders uit dan vorig jaar. Met de komst van het corona virus werkt u mogelijk meer thuis, krijgen de kinderen thuisstudie en zijn veel leuke uitjes nu even niet mogelijk. Gelukkig is de gang van zaken bij Vakgarage Autoweerd Utrecht niet ingrijpend veranderd. Wij zijn gewoon open en volgen voor zover mogelijk de voorgeschreven maatregelen.

Dat betekent dat u, ook nu, gewoon langs kunt komen voor uw jaarlijkse onderhoud, uw APK, het wisselen van uw winterwielen naar zomerbanden, airco-check etc. etc. U noemt het maar. Belangrijkste is dat de hulp aan u niet stilstaat, zodat u mobiliteit in orde blijft. Bent u benieuwd of u in deze tijden ook gewoon een auto kunt huren? Ook dat is geen probleem! Onze verhuur-service gaat gewoon door. De personenauto’s, verhuis-bussen of aanhangwagens staan voor u klaar. Huur ze hier!autoweerd corona maatregelen open apk onderhoud

Uiteraard houden wij ons hiervoor wel aan voorgeschreven maatregelen. Deze beginnen al bij de binnenkomst. Wij vragen u om uw sleutel in de auto te laten liggen en bij voorkeur alleen te komen. Daarnaast ontvangen wij u in een receptie (of showroom) die er wat anders uit ziet: glazen schermen en lijnen op de grond om de afstand te bewaren. En onze hygiëne regels gaan verder; zo houden wij ons ook op andere vlakken aan de RIVM instructies achter de schermen. Denk hierbij aan het gebruik van stuur- en pookhoesjes, stoelbescherming en zeer regelmatige schoonmaken werkzaamheden.

Mondkapjes-plicht per 01-12-2020

Vanaf 01 december 2020 komt daar de mondkapjes-plicht bij. In de ruimtes die voor publiek (u als klant) nog toegankelijk zijn binnen ons autobedrijf, is het “dringende advies” om een mondkapje te dragen, nu dus een wettelijke verplichting. Overigens zijn bepaalde delen van ons bedrijf tijdelijk niet meer toegankelijk om deze reden, opdat onze medewerkers zelf nog de dag doorkomen zonder constante mond/neus-afdekking.

Niet in staat om de auto langs te brengen?

Dan helpen wij u graag. Met onze haal- en breng service zullen we in overleg met u, uw auto komen halen en na het onderhoud/reparatie weer brengen. Zo hoeft u de deur niet uit. Vragen over onze service? Stel ze gerust door te bellen naar: 030 303 1600.

Wilt u meer weten welke maatregelen wij opvolgen bij Autoweerd? Deze kunt u hier uitgebreid lezen. Wilt u liever zien hoe deze maatregelen worden toegepast? Dan kunt u onderstaande video bekijken!