Wij zijn open!

Wij zijn open!

Het leven ziet er nu wat anders uit dan normaal. Met de komst van het corona virus werkt u mogelijk meer thuis, krijgen de kinderen thuisstudie en vermijdt u de supermarkt nog liever dan anders. Gelukkig is er bij garage Autoweerd niet zoveel veranderd. Wij zijn namelijk gewoon OPEN!

Dat betekent dat u, ook nu, gewoon langs kunt komen voor uw jaarlijkse onderhoud, uw APK, het wisselen van uw winterwielen naar zomerbanden, airco-check etc. etc. U noemt het maar. Belangrijkste is dat ons werk niet stilstaat, zodat u mobiliteit in orde blijft. Benieuwd of u in deze tijden ook gewoon een auto kunt huren? Ook dat is geen probleem! Onze verhuur-service gaat gewoon door. De personenauto, verhuisbus of aanhangwagen staat voor u klaar. Huur ze hier!autoweerd corona maatregelen open apk onderhoud

Uiteraard houden wij ons hiervoor wel aan verschillende maatregelen. Deze beginnen al bij de binnenkomst. Wij vragen u om uw sleutel in de auto te laten liggen en alleen te komen. Daarnaast ontvangen wij u in een receptie die er anders uit ziet: meer ruimte, glazen schermen en lijnen op de grond om de afstand te bewaren. Maar onze hygiëne regels gaan verder dan dit! Zo houden wij ons ook aan de RIVM instructies achter de schermen. Denk hierbij aan het gebruik van stuur- en pookhoesjes, stoelbescherming en zeer regelmatige schoonmaken werkzaamheden.

Niet in staat om de auto langs te brengen?

Dan helpen wij u graag. Met onze haal- en breng service zullen we in overleg met u, uw auto komen halen en na het onderhoud/reparatie weer brengen. Zo hoeft u de deur niet uit. Vragen over onze service? Stel ze gerust door te bellen naar: 030 303 1600.

Wilt u meer weten welke maatregelen wij opvolgen bij Autoweerd? Deze kunt u hier uitgebreid lezen. Wilt u liever zien hoe deze maatregelen worden toegepast? Dan kunt u onderstaande video bekijken!