afspraak maken Bel ons

i y n

Voordorp

Voordorp

Voordorp, een gezellige buurt in de wijk Noordoost van Utrecht. De negentige jaren buurt was toentertijd de grootste stadsuitbreiding, voor de bouw van Leidsche Rijn. De buurt ligt precies tussen een aantal grote steden: Utrecht, Amersfoort, Hilversum, én ligt de buurt vlakbij de snelweg. Ideaal als u de snelweg op moet, want de A27 is om de hoek en dus gemakkelijk te bereiken. Deze buurt grenst aan de zuidkant van de Veemarkt. Een interessant weetje is dat SCP Voordorp als de beste buurt van de grote steden in Nederland heeft geprezen!

voordorp autoweerd utrecht apk binnenstad

Voordorp en Autoweerd

Als Vakgarage voorzien wij menig klanten uit Utrecht, Maarssen en Leidsche Rijn, en dus ook in Voordorp in hun automobiliteit. Zowel in het onderhoud, de verkoop én de autohuur. Terwijl u aan het wachten bent op uw APK, onderhoudsbeurt, aircocheck, het wissel van zomer- en winterbanden of iets dergelijks, loopt u heel gemakkelijk de Oude Gracht op. Hier vindt u verschillende gezellige restaurants, café’s, winkels etc., perfect om even een kijkje te nemen terwijl u wacht. Blijft u liever binnen? Dat is natuurlijk ook geen probleem. U bent dan van harte welkom in onze showroom, waar u kunt genieten van een kopje koffie.

De route naar Vakgarage Autoweerd in Utrecht-Centrum vanuit Voordorp.
Ons autobedrijf is gelegen in de Vogelenbuurt, in het Centrum van Utrecht. Maar gelukkig net buiten de milieuzone. Vanuit Voordorp is Autoweerd dan ook gemakkelijk te vinden. Via de Veemarkt rijdt u heel gemakkelijk  de Kardinaal de Jongweg weg (bijna) af. U rijdt vervolgens via de nieuwe Koekoekstraat, waarna u afslaat bij de Hopakker,  naar de Weerdsingel Oostzijde 42. Het adres waarop wij gevestigd zijn. U kunt ons autobedrijf gewoon binnenrijden en binnen gratis parkeren, geen gedoe voor een parkeerplek of betaald parkeren. U bent binnen van harte welkom, alleen even het tunneltje doorrijden! Voor navigatie-systemen: de postcode is 3514 AD.