afspraak maken Bel ons

g i y n

Volvo

Uw Volvo garage in Utrecht, kwaliteit om de hoek

Volvo (Car Corporation) is tegenwoordig een zeer populair automerk. De Zweedse kwaliteit, de schitterende styling en de vele innovatieve veiligheids-aspecten spreken autorijdend Nederland meer en meer aan. De Volvo XC40 is tenslotte niet zomaar verkozen tot Auto van het Jaar in 2018. Het is echter niet bepaald het goedkoopste automerk; zowel de aanschaf van een Volvo, als het onderhoud door de dealer zijn prijziger dan voor de gemiddelde auto.

Uw Volvo onderhoud

Vakgarage Autoweerd springt daar mooi op in, door op dealer-niveau te werken. Het maakt niet uit of u een personenauto of bedrijfsauto rijdt.  U bespaart elke onderhoudsbeurt kosten. Het wordt helemaal interessant wanneer er een A.P.K. voor uw Volvo nodig is, of eventuele reparaties. Niet voor niets vinden steeds meer Volvo-rijders hun weg naar het bij Bovag aangesloten autobedrijf aan de Weerdsingel Oostzijde.

Garage Autoweerd is het grootste APK-keuringstation van Utrecht-Centrum en erkend schadeherstelbedrijf (SchadeGarant). Ook zijn wij airco-specialist en montagepartner voor winter- en zomerbanden. Daarnaast verzorgen wij voor u de professionele opslag van uw winterbanden. Ook leveren wij trekhaken, dakdragers, sneeuwkettingen, skiboxen of dakkoffers van Topspace, perfect op maat voor uw auto.

Op zoek naar een occasion?

Voor de aankoop van een occasion (met 6 tot 24 maanden garantie) of voor de aanschaf van een nieuwe personenauto, bent u bij autobedrijf Autoweerd aan het juiste adres. En voor élk automerk, particulier, zakelijk of lease, mogen wij het onderhoud verrichten, terwijl de fabrieksgarantie gewoon blijft voortbestaan!

Het technische team van 16 vakmensen, heeft een indrukwekkende ervaring en in onze showroom staan geregeld Volvo occasions klaar voor een nieuwe eigenaar. Bent u opzoek naar een tweedehands Volvo, maar hebben wij op het moment niet waar u naar op zoek bent? Vul dan bij ons een zoekopdracht in, wij doen de rest. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook altijd goede Private Lease aanbiedingen.

Plan direct zelf uw afspraak bij Autoweerd Utrecht!

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button: