afspraak maken Bel ons

i y n

Verhuisbusje huren Utrecht

Verhuisbusje huren Utrecht

Die nieuwe woning is er. Nu moeten de meubels er nog naartoe. Kleding, servies, speelgoed. En vergeet het keukengerei niet. Als u gaat verhuizen kunt u bij Vakgarage Autoweerd Utrecht een busje huren om met gemak zelf uw inboedel te vervoeren.

verhuisbusje huren autoverhuur autohopper autoweerd bestelbus

Verhuisbusje huren – kies zelf het formaat

Heeft u veel te vervoeren? Kies dan voor een grotere bestelbus van 6m³. Heeft u (nog) niet zoveel spullen of meubels? Dan kunt u ook gaan voor een kleiner busje zoals de Peugeot Partner.

Autoweerd verhuurt busjes van de volgende formaten

  • 3 m³ busje (2 personen)
  • 6 m³ busje (2 of 3 personen)

Verhuizen? Geen vrachtwagen nodig!

Natuurlijk mag niet iedereen zomaar met een vrachtwagen rijden. Veel mensen hebben ook niet zoveel spullen dat ze een vrachtwagen nodig hebben om te verhuizen. Een bestelbusje voldoet daarom in de meeste gevallen voor verhuizende mensen met een gewoon autorijbewijs.

Vervoert u toch liever uw spullen met een aanhangwagen, dan kunt u ook bij ons terecht.

Inboedel verhuisbusje huren Utrecht

Staat uw inboedel:

  • In uw oude huis
  • Bij familie of vrienden
  • Tijdelijk opgeslagen in een loods

Huur dan een busje bij Autoweerd en je neemt makkelijk veel spullen of meubels tegelijkertijd mee, ongeacht waarvandaan en waarnaartoe! Zo heeft u het heft zelf in handen en maakt uw eigen planning. Zo weet u precies wie er wanneer met uw eigendom in de weer is.

Verhuisbusje reserveren Utrecht

Heeft u nog vragen? Of wilt u direct telefonisch een busje reserveren? Dan kunt u ons het beste bellen op 030 – 30 31 600. U kunt natuurlijk ook via de website reserveren. Mocht u liever langskomen? Dan zien wij u graag op de Weerdsingel Oostzijde 42.