afspraak maken Bel ons

g i y n

Verhuisbusje huren Utrecht

Verhuisbusje huren Utrecht

Die nieuwe woning is er. Nu moeten de meubels er nog naartoe. Kleding, servies, speelgoed. En vergeet het keukengerei niet. Als u gaat verhuizen kunt u bij Autoweerd Utrecht een busje huren om met gemak zelf uw inboedel te vervoeren.

Busje reserveren vanaf 33,- per dag

verhuisbusje autoweerd utrecht autopper verhuizen verhuren

Verhuisbusje huren – kies zelf het formaat

Heeft u veel te vervoeren? Kies dan voor een grote bestelbus, zoals de Peugeot Boxer L2. Heeft u (nog) niet zoveel spullen of meubels? Dan kunt u ook gaan voor een kleiner busje zoals de Volkswagen Caddy.

Autoweerd verhuurt busjes van de volgende formaten:

  • 3 m3 busje (2 personen) vanaf 33 euro per dag
  • 6 m3 busje (3 personen) vanaf 41,50 per dag
  • 8 m3 busje (3 personen) vanaf 54,50 per dag
  • 11 m3 busje (3 personen) vanaf 72,50 per dag

Verhuizen? Geen vrachtwagen nodig!

Natuurlijk mag niet iedereen zomaar met een vrachtwagen rijden. Veel mensen hebben ook niet zoveel spullen dat ze een vrachtwagen nodig hebben om te verhuizen. Een bestelbusje voldoet in de meeste gevallen voor verhuizende mensen met een gewoon autorijbewijs.

Vervoert u uw spullen toch liever met een aanhangwagen, dan kunt u ook bij ons terecht. Een luxe hangt u al voor minder dan 15 euro per dag achter uw auto.

Inboedel verhuisbusje huren Utrecht

Staat uw inboedel:

  • In uw oude huis
  • Bij familie of vrienden
  • Tijdelijk opgeslagen in een loods

Huur een busje bij Autoweerd en je neemt makkelijk veel spullen of meubels tegelijkertijd mee, ongeacht waarvandaan en waarnaartoe! U heeft het heft zelf in handen en maakt uw eigen planning. Zo weet u precies wie er wanneer met uw eigendom in de weer is.

Verhuisbusje reserveren Utrecht

Reserveer meteen een verhuisbusje via Autohopper

 

Kies eenvoudig uw gewenste extra’s zoals een inzittendenverzekering of navigatiesysteem, vul de datum of periode van huren in, tik op ‘Reserveren’, en klaar! Uw busje wacht op u.