afspraak maken Bel ons

i y n

Veldhuizen

Veldhuizen De Meern Utrecht

Veldhuizen, een nieuwe woonwijk ten westen van De Meern. Deze wijk ligt tegen de gemeentegrens van Woerden aan, maar ook tegen Leidsche Rijn en is verdeeld in zeven verschillende buurten. In deze groene wijk staat de Heldammersingel centraal, een ruim honderd meter lange singel. Deze singel is dé kern van Veldhuizen en verbindt alle zeven wijken met elkaar.  In het noorden zijn onder andere Rijnland, Waterland en Polderland te vinden. In het zuiden vindt u juist Hoogland, Laagland en Eiland.

autobedrijf route veldhuizen de meern leidsche rijn autoweerd utrecht

Veldhuizen en Vakgarage Autoweerd

Als Vakgarage Autoweerd voorzien wij graag iedereen in omgeving Utrecht in hun automobiliteit. Vanaf de aanschaf van de occasion, tot onderhoud hieraan, u kunt altijd bij ons terecht! Onze sales manager gaat graag samen met u op zoek naar de juiste occasion voor u. Onze werkplaats zal zich inzetten voor het juiste onderhoud en de reparaties aan uw auto!  Terwijl u aan het wachten bent op een zomer-of winterbandenwissel, aircocheck, onderhoudsbeurt of APK, kunt u heerlijk genieten van een lekker kopje koffie in onze showroom. Of, u kiest ervoor om Utrecht in te gaan. Met onze centrale ligging is het ideaal om even het centrum in te lopen, dit is nog geen vijf minuten lopen! U bent van harte welkom!

De route naar Bovag-autobedrijf Autoweerd in Utrecht-Centrum.
Ons Bovag-autobedrijf is gelegen in het centrum van Utrecht, in de Vogelenbuurt. Gelukkig net buiten de milieu-zone! Deze is gelegen aan de andere kant van de singel. Vanuit Veldhuizen rijdt u gemakkelijk naar ons autobedrijf, te beginnen bij de A12. Na de A12 vervolgt u uw weg via de A27 om vervolgens bij de Veemarkt eraf te gaan. Via de Veemarkt rijdt u heel gemakkelijk  de Kardinaal de Jongweg weg af, tot de Antonius de Matthaeuslaan.  U rijdt vervolgens via de nieuwe Koekoekstraat, waarna u afslaat bij de Hopakker,  naar de Weerdsingel Oostzijde 42. Bij ons kunt u gewoon binnenrijden met uw auto, waardoor u niet buiten hoeft te parkeren. U bent van harte welkom!