afspraak maken Bel ons

i y n

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Veel gestelde vragen

Natuurlijk kan het voorkomen dat er onduidelijkheden zijn wat betreft pechhulp, verzekeringen of APK. Hoewel u altijd contact op kunt nemen met het team van Vakgarage Autoweerd Utrecht door even te bellen (030-3031600), kunnen wij ook al veel vragen online beantwoorden. U kunt gerust even op deze pagina rondkijken voor de veel gestelde vragen, en wellicht wordt uw vraag al direct beantwoordt. Zo niet? Laat het gerust weten door ons even te contacteren, of kom gezellig langs bij ons autobedrijf.

APK

Wat is precies de Algemene Periodieke Keuring?

Deze keuring is ingevoerd om te checken of uw voertuig verkeersveilig, geregistreerd en milieubewust is. Het is wettelijk verplicht om jaarlijks een APK uit te laten voeren zodat u veilig de weg op kan, en hoge boetes voorkomt. U kunt voor uw keuring altijd terecht bij Vakgarage Autoweerd Utrecht, BOVAG en RDW erkend, en als na de check blijkt dat uw auto onderhoud of reparatie nodig heeft wordt er gelijk een prijsopgave gedaan zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Wat bedraagt de kosten van een APK?

Het totaalbedrag van een APK keuring verschilt vaak per autogarage. Zo zit er bijvoorbeeld verschil in het keuren van een diesel- of benzineauto. Daarom is het moeilijk om deze vraag direct te beantwoorden, maar voor een precieze prijs-uitrekening kunt u gerust even contact op nemen. Wij zullen ervoor zorgen dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Transparantie staat hoog in het vaandel bij Vakgarage.

Moet ik na de aankoop van een (nieuwe) auto gelijk jaarlijks laten keuren?

Nee, dit is niet het geval als het gaat om een nieuwe auto. Echter is er ook weer verschil in benzine, elektrische, diesel of LPG auto’s. Wilt u nou precies weten wanneer u moet laten keuren voor of na de aankoop van een auto? Dan kunt u hier klikken.

Aankoopkeuring

Wat is precies een aankoopkeuring?

Bij een aankoopkeuring komt u precies achter de staat van de auto die u wilt kopen. Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht kunt u snel en voordelig een keuring laten doen waar uw (droom)auto wordt gecontroleerd op meer dan 120 verschillende punten. Zo komt u na uw aankoop niet aan onverwachte kosten, maar krijgt u zekerheid voor uw geld. U kunt gerust contact opnemen of even een afspraak maken.

Wat bedraagt de kosten van een aankoopkeuring?

Een aankoopkeuring kost bij Vakgarage €149,00 en daar zijn verder geen extra of verborgen kost aan gelinkt. U kunt betalen als de keuring voldaan is, en u krijgt direct een afschrift mee van het keuringsrapport met eventuele toelichting. Wel moet u voor een keuring eerst even een afspraak maken, zie de link in de vraag hierboven.

Pechhulp

Wat is precies de Vakgarage Pechhulp?

De Vakgarage Pechhulp zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent voor onverwachte reparaties of schade aan uw auto. U kunt de Vakgarage Pechhulp afsluiten als u uw auto laat onderhouden door een Vakgarage. De pechhulp is naast Nederland nog beschikbaar in 43 landen in Europa en zo bent u dus ook verzekerd op vakantie. Dit alles voor slechts €39,95 op een jaarlijkse basis.

Wat doe ik bij pech?

Niemand wilt natuurlijk met pech langs de weg staan. Dan wilt u zo snel mogelijk geholpen worden zodat u uw reis weer veilig voort kan zetten. Als u bent verzekerd door Vakgarage Pechhulp kunt u altijd bellen met 088-8778184, en vanuit het buitenland met 0031-88-8778184. In het geval van pech kunt u even uw kenteken, locatie en probleem doorgeven. Dan komt er snel een pechhulpverlener naar u toe.

Hoe werkt het met overstappen van verzekeringen?

Voor het opstappen bij uw huidige verzekering, of om over te stappen naar een andere verzekeraar zoals de Vakgarage Pechhulp Verzekering moet u vaak meerdere stappen ondernemen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u van de ANWB naar Vakgarage pechhulp wilt overstappen, of juist wilt opzeggen bij Vakgarage. Voor meer informatie of veel gestelde vragen kunt u hier klikken, en u vraag zal wellicht beantwoordt worden. Mocht u nog steeds vragen hebben kunt u altijd even bellen naar 030-3031600 en wij bij Vakgarage Autoweerd Utrecht helpen u graag.

veel gestelde vragen