Winterweer

Alhoewel in Midden-Nederland de voorjaarsvakantie in volle gang is kunnen we in Utrecht nog niet veel van dat voorjaar voelen. Vele mensen zijn inmiddels naar de wintersport vertrokken, terwijl de temperatuur ook hier deze week wel een paar keer onder de nul zakt. Voor sommigen is dit de tijd om de schaatsen uit de kast te halen en de auto een paar dagen te laten staan. Maar, voor sommigen is dit ook juist de tijd waarbij de Vakgarage pechhulp om de hoek komt kijken.

Pechhulp bij Vakgarage Autoweerd

Het kan natuurlijk ook zijn dat de auto zelf bepaald met deze kou een paar dagen stil te staan. Daarom is het handig om altijd een goede Pechhulp Service af te sluiten. Hiervoor bent u ook bij Vakgarage Autoweerd aan het juiste adres. Voor een premie van maar €49,95 per jaar krijgt u bij Vakgarage Pechhulp directe hulp, en bespaart u geld t.o.v. andere aanbieders. Of uw auto nu problemen heeft met het koude weer, of gewoon een lekke band, wij helpen u graag weer op weg.

De voordelen op een rijtje

  • Pechhulp in Nederland én Europa
  • Vervangend vervoer
  • Pechhulp aan uw aanhangwagen/caravan
  • Beschikbaar voor iedereen die uw auto rijdt
  • 24/7, dus dag en nacht beschikbaar
  • Geen automatische verlenging!

Natuurlijk zijn hier wel enkele voorwaarden aan verbonden. Het onderhoud van de auto moet bijvoorbeeld bij een Vakgarage gedaan worden, en de auto APK gekeurd zijn. Voor meer informatie kunt u hier terecht.

Wilt u snel en gemakkelijk uw afspraak maken? Dat kan hier!
Afspraak maken

vakgarage pechhulp autoweerd utrecht europa vervangend vervoer