afspraak maken Bel ons

i y n

Vakantie auto

Vakantie auto bij Autohopper Utrecht

Het merendeel van de Nederlanders gaat met de auto op vakantie. Dit is bijvoorbeeld vanwege de functionaliteit: alle spullen bij de hand, u kunt gaan en staan waar u wilt en u zit niet vast aan vaste tijden. Ideaal dus! Maar natuurlijk alleen als uw auto natuurlijk in orde is.

Om te voorkomen dat u straks in Frankrijk of Duitsland aan de kant van de weg staat met ‘pech onderweg’ is het slim om van te voren een vakantiecheck en aircocheck uit te laten voeren. Tijdens de vakantiecheck wordt uw auto op 10 vitale punten gecontroleerd, waaronder uw banden, accu, verlichting en schokdempers. Daarnaast is het slim om ook de aircocheck uit te laten voeren, zodat u zeker bent dat uw airco er niet mee ophoudt tijdens de vakantie.

Als u helemaal zeker wilt zijn van een auto in perfecte staat, dan kunt u naast de vakantiecheck en aircocheck, ook een auto bij ons huren! Een dag, een weekend, een week of zelfs langer. De huurauto’s zijn van luxe voorzien zoals minimaal een Radio/CD-speler en airconditioning. Mocht u een nog luxere variant willen voor uw reis, is dit ook geen probleem. Zo hebben we ook huurauto’s met navigatiesysteem, boordcomputer, achteruitkijkcamera etc. etc. Benzine, diesel óf hybride: we hebben keuze genoeg.

Extra ruimte in uw vakantieauto

Mocht u auto inmiddels helemaal in orde zijn, maar u hebt nét te weinig ruimte voor die laatste koffer? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor uw. Autoweerd Utrecht verhuurt nu ook Topspace artikelen zoals bagageboxen, dakkoffers, dakdragers et. voor dat beetje extra ruimte.

En wilt u nu helemaal lekker in de auto stappen, informeer dan een naar onze Vakgarage Pechhulp. Mocht er dan nog iets fout gaan in Nederland of de rest van Europa, dan weet u zeker dat u snel geholpen wordt!

Voordat u op vakantie gaat met uw vakantieauto, eerst even een ritje langs Autoweerd Utrecht!

vakantie auto check airco autohopper verhuur