afspraak maken Bel ons

i y n

Vakantie in aantocht

Vakantie in aantocht

Het is inmiddels alweer augustus, en dat betekent dat er nog véél mensen op vakantie gaan! Sommigen zullen ervoor kiezen naar het buitenland te gaan en te vertoeven onder de Franse, Duits of Italiaanse zon. Maar, er zijn ook genoeg anderen die kiezen voor de Nederlandse zon. Zo zijn de schiereilanden dit jaar érg in trek! Voordat u op vakantie gaat, is het goed om zeker te zijn van uw auto. Want, pech onderweg, dat vindt niemand leuk. Juist dáárom is het van belang dat u nog even langs komt bij Vakgarage Autoweerd!

Vakantiecheck
Om onbezorgd op vakantie te gaan is het aan te raden om een vakantiecheck te laten uitvoeren. Uiteraard kunt u zelf ook op verschillende punten uw auto controleren, maar de vakantiecheck zal net wat verder gaan. Met deze check wordt uw auto namelijk op 10 (!) vitale punten gecontroleerd door een professionele automonteur. Zo worden uw banden, schokdempers, accu, airco, verlichting, uitlaat, remmen, ruitensproeier vloeistof, koelvloeistof en oliepeil gecontroleerd. Nog steeds niet dat onbezorgde vakantiegevoel te pakken? Dan kunt ook kiezen voor een Premium optie: de auto wordt gecontroleerd op nog véél meer punten! Denk hierbij aan brandstofsysteem- en slangen, koppeling, koelsysteem, V-snaren/multiriem, assen/stuurrichting en nog veel meer!

Pechhulp – uw hulp onderweg
Heeft u dan, ook ondanks alle zekerheid die u genomen heeft, toch pech onderweg.. Dan is de Vakgarage Pechhulp een uitkomst! Voor slechts 39,95 per jaar bent u verzekerd. Zowel in Nederland, maar ook in Europa! Directe hulp bij pech onderweg, waar- en wanneer dan ook.

Eerst meer weten? Dan kunt u ons 6 dagen per week bereiken: 030 – 303 1600.

Vakantiecheck autoweerd afspraak maken