afspraak maken Bel ons

g i y n

Is uw auto al winterklaar?

Wintercontroledag Vakgarage Autoweerd Utrecht

10 november 2018 vanaf 09:00 uur, u hoeft alleen maar binnen te rijden!

Om problemen in de koude wintermaanden te voorkomen, is het verstandig om uw auto even na te laten kijken op de meest cruciale punten. Bij de gratis wintercheck van Autoweerd k

ijken onze vakmensen GRATIS (!) naar deze curiciale punten. Denk hierbij aan de accu, de verlichting, het koelsysteem, de airco, de verwarming, de ruitenvegers en de ruitensproeiers zelf. Daarnaast is het belangrijk dat  de banden en de bandenprofieldiepte goed in orde zijn! Het is momenteel de ideale periode voor het plaatsen van de winterwielen. De zomerwielen kunnen uiteraard worden opgeslagen in ons eigen bandenhotel. Maar, de wintercheck gaat verder. De monteurs zorgen voor gesmeerde sloten en daarnaast vetten we de rubbers in, zodat uw auto klaar is voor de vrieskou. Kom dus naar onze wintercontroledag! Want u wilt toch niet ’s morgens na het krabben ontdekken dat uw auto niet start?

De zomer is bijna voorbij! Dat betekent, de auto zal weer winterklaar gemaakt moeten worden! Bij de gratis wintercheck op de wintercontroledag van Autoweerd op 10 november kijken onze vakmensen kosteloos naar de accu, de verlichting, het koelsysteem, de airco, de verwarming, de ruitenvegers en de ruitensproeiers zelf. Ook is het van belang dat de banden en de bandenprofieldiepte in orde zijn; de novembermaand is de ideale periode voor het plaatsen van de winterwielen. De zomerwielen worden opgeslagen in ons eigen bandenhotel. Verder zorgen we voor gesmeerde sloten en vetten we de rubbers in, zodat uw auto klaar is voor de vrieskou.

Vergeet de datum dus niet in uw agenda te zetten!

wintercontroledag wintercheck vakgarage autoweerd utrecht