afspraak maken Bel ons

i y n

Trotse sponsor van de Torteltuin!

Trotse sponsor van de Torteltuin!

Vakgarage Autoweerd is vanaf 2020 trotse sponsor van de Torteltuin in Utrecht! Deze groene speelplaats, gelegen in de Vogelenbuurt is druk bezocht – door jong en oud. Met deze unieke samenwerking hopen wij als lokale ondernemer dat de torteltuin met trots de titel ‘beste speeltuin van Midden Nederland’  mag behouden!

Zelf ook een keer een bezoekje brengen aan de Tortel tuin? Dat kan! Het adres is Kwartelstraat 70, vlakbij het Griftpark in Utrecht. De torteltuin is geopend op maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 16:30 uur en op zaterdag van 11:30 tot 15:30.

Leuk weetje, in 2010 heeft de Torteltuin de vierde plaats gewonnen bij de wedstrijd van Dichtbijfonds van de Rabobank! Met dank aan alle stemmers hebben zij de vierde plek weten te bemachtigen.

Als Vakgarage sponsoren wij ook andere diverse sportclubs, verenigingen, culturele & charitatieve instanties in de regio Utrecht. Zo zijn wij sponsor van onder andere Omnivereniging Hercules, VVU (volleybalverenging Utrecht) en zijn wij nauw verbonden met FC Utrecht!

torteltuin