afspraak maken Bel ons

i y n

Smart

SMART garage in het Centrum van Utrecht!

SMART garage Utrecht heet u van harte welkom op de website van Autoweerd. Wij zijn centraal gelegen in de binnenstad van de Domstad, aan de Weerdsingel. Vakgarage Autoweerd staat bekend als klantvriendelijke garage ‘om de hoek’.  Wij zijn begonnen in 1978 begonnen als kleine garage waar klantvriendelijkheid, en professionaliteit van groot belang zijn.

Inmiddels uitgegroeid tot werkplaats, receptie en een verkoopafdeling, maar onze klantvriendelijkheid en professionaliteit zijn nog steeds van groot belang! Autoweerd is ideaal voor een all-round service van uw SMART. Van de K tot Fortwo, Crossblade tot Cabrio: uw auto is in goede handen!

In onze werkplaats beschikken wij over een 16 kundige vakmensen. Zij houden zich bezig met de onderhoud en reparatie van uw SMART! Vakgarage Autoweerd is het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum. Ook zijn wij airco-specialist. Een erkend schadeherstelbedrijf aangesloten bij SchadeGarant. En tot slot zelfs montagepartner van meerdere bandenleveranciers. Hierdoor hebben wij een breed aanbod betreft winter- en zomerbanden. Daarnaast monteren en balanceren wij uw banden. Tot slot beschikt Vakgarage Autoweerd ook over een bandenhotel, waar uw banden professioneel opslagen kunnen worden! Zo staan uw banden gewoon veilig hier in onze opslag en hoeft u thuis geen ruimte te maken voor uw huidige banden-set.

Op zoek naar een tweedehands SMART?

Onze verkoopspecialist, die veel SMART ervaring heeft, staat voor u klaar in de showroom waar dikwijls Smart-occasions klaar staan voor hun nieuwe eigenaar! Het kan natuurlijk zijn dat uw perfecte auto hier niet tussen staat. Geen probleem. Wij voeren graag een zoekopdracht voor u uit, waardoor u alsnog met uw droomauto op weg kunt! Ook kunt u bij Vakgarage Autoweerd Utrecht auto’s huren, zo hoeft u niet perse een auto te kopen. Dit is natuurlijk handig voor mensen die niet in 1 keer een groot bedrag willen spenderen, maar toch veel afstanden moeten afleggen. Er is dus een keus voor iedereen! Wij helpen u graag verder!

Kom dus snel langs bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u ons bellen op 030-30 31 600 of een mail sturen naar receptie@autoweerd.nl. U kunt ook snel en makkelijk online een afspraak maken via de onderstaande link:

Afspraak maken

 

smart vakgarage autoweerd occasiondealer Bovag garantie