afspraak maken Bel ons

i y n

Renault

Uw Renault garage in het Utrecht.renault verhuur verkoop aanschaf onderhoud dealer

Voor al het onderhoud en reparaties aan uw auto hoeft u niet naar de Renaultdealer buiten de stad: met 35 jaar ervaring als Merkdealer is Vakgarage Autoweerd het betaalbare adres voor uw auto. Van Twingo tot Scénic, Clio tot Captur, van Kangoo, Megane tot Laguna: ieder type Renault is bij ons in goede handen!

Daarnaast zijn wij bij Vakgarage Autoweerd ook het grootste APK-Keuringsstation van Utrecht-Centrum! Onze keurmeesters zijn bekend met ieder type auto en helpen u graag verder.

Vakgarage Autoweerd is het grootste APK-keuringstation in het centrum van Utrecht, gecertificeerd schadeherstelbedrijf (SchadeGarant), airco-specialist en erkend montagepartner voor winter- en zomerbanden. Vakgarage Autoweerd Utrecht verzorgt voor u de professionele opslag van uw winterwielen. Daarom is Vakgarage Autoweerd de beste keuze voor uw onderhoud.

Op zoek naar een tweedehands Renault?

Benieuwd naar onze occasions? In onze showroom staan verschillende modellen (waaronder met fabrieksgarantie) klaar voor een nieuwe eigenaar. Voor de aankoop van uw Bovag-Occasion (met 6 tot 24 maanden garantie) bent u bij ons dus aan het juiste adres.

U kunt bij ons ook een zoekopdracht invullen mocht het voorkomen dat uw droomauto er niet tussen staat. Wij gaan dan met behulp van uw wensen op zoek naar uw tweedehands Renault.

Huur eenvoudig en snel accessoires voor uw type auto

Wij zijn namelijk ook montagepartner voor Topspace. Dus dat betekent dat u bij ons terecht kunt voor de verhuur van bijvoorbeeld dakdragers, dakkoffers, sneeuwkettingen en skiboxen. Zo weet u zeker dat u met een goed gevoel op vakantie kunt.

Waar wacht u nog op? Kom snel bij ons langs voor uw Renault!

Bij Vakgarage Autoweerd helpen wij u graag weer op weg! U kunt ons bellen op 030-30 31 600. Wilt u liever direct online een afspraak maken? Dat kan via de onderstaande button:

Afspraak maken