afspraak maken Bel ons

i y n

RDW – Dienst wegverkeer

RDW dienst weg verkeer autoweerd utrecht

RDW – Dienst Wegverkeer

Vakgarage Autoweerd is een erkend RDW autobedrijf. Iedereen die een rijbewijs of auto heeft, is wel bekend met de RDW. Zij geven kentekens uit en laten auto’s toe op de weg. Bij de RDW staan rechtszekerheid, duurzaamheid en veiligheid centraal. Bekijk de RDW website voor meer informatie. Vooral veiligheid is een belangrijk aspect waar de RDW zich op richt. Één van de manieren waarop dat gedaan wordt is door middel van de APK-keuring. Zo wordt iedere auto in Nederland regelmatig getest op veiligheid en milieu. Daarnaast kunt u de RDW Kenteken Check uitvoeren, waarmee u meer inzicht krijgt in de details van uw auto.

Vakgarage Autoweerd is NIET de RDW!

Voor info of vragen kunt u rechtstreeks bellen met de RDW: 0900 0739

Vakgarage Autoweerd en RDW

Vakgarage Autoweerd werkt uiteraard goed samen met de RDW. Het Bovag-autobedrijf is het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-Centrum, waar u met ieder auto merk terecht kunt. Onze professionele keurmeesters streven altijd naar goede service en persoonlijk contact. Het maakt niet uit of u een personenauto, bestelwagen , lease-auto, oldtimer of een hybride auto rijdt, wij keuren ieder soort auto.

Kentekenloket Utreecht

Vakgarage Autoweerd in Utrecht is GEEN  kentekenloket meer met ingang van 01 oktober 2022. Wel zetten wij nog steeds auto’s op naam die wij verkopen uit onze occasion-voorraad. Samen met het Vakgarage  collectief bieden we ruim 9.000 gekeurde Bovag-occasions aan. Natuurlijk met de 12 maandelijkse Bovag-garantie en indien gewenst #onderhoud, een APK of de Vakgarage Pechhulp.

Naast uw APK-keuring nog behoefte aan ander onderhoud?

Om de veiligheid te vergroten en te voorkomen dat u met pech langs de weg komt te staan is het belangrijk dat u uw auto goed onderhoudt. U kunt bij ons gemakkelijk een afspraak maken voor uw volgende onderhoudsbeurt. Of het nu om een kleine of grote beurt gaat, het kan bij ons allemaal. Mocht het gebeuren dat er tijdens het onderhoud een probleem wordt geconstateerd en er reparaties nodig zijn, dan wordt de prijsopgave uiteraard eerst met u besproken.

Tijdens het onderhoud controleren wij de auto op tientallen verschillende punten. Daarnaast vervangen wij filters, olie en vullen wij vloeistoffen aan waar nodig. Dus echt alles om er voor te zorgen dat u weer met een gerust hart de weg op kunt.

Kom dus snel eens langs bij Vakgarage Autoweerd

Wij helpen u graag verder! Wilt u direct een afspraak maken voor uw Apk-keuring, of voor ander onderhoud? Dat kan online via de onderstaande button. U kunt ook telefonisch contact opnemen via volgend nummer: 030 – 303 1600

Afspraak maken