afspraak maken Bel ons

i y n

Professional

vakgarage professional autoweerd utrecht mobiliteit

Vakgarage Professional Autoweerd

Vakgarage Autoweerd is aangesloten bij Vakgarage Professional, voor uw zakelijke mobiliteit in Utrecht.

Ondernemers, lease-rijders, MKB-ers en wagenparkbeheerders. Voortaan kunt u naar één van de geselecteerde Bovag-bedrijven aangesloten bij Vakgarage Professional. Onze vakkundige medewerkers zorgen met actuele apparatuur en opleidingen dat u mobiel blijft.

Het reguliere onderhoud, APK of roetmeting, direct noodzakelijke reparaties of onverwachte technische defecten. U wordt direct geholpen. De zakelijke haal- en brengservice van Vakgarage Professional ontzorgt u of uw personeel volledig. En mét inzet van passend vervangend vervoer.

24/7 Professionele hulp

De innovatieve leasebedrijven sturen de berijders al naar één van de vele Vakgarage Professionals. Vandaar dat deze door heel Nederland vertegenwoordigd zijn én het kwalitatieve surplus bieden ten opzichte van de merkdealer. Dit verschil maken wij bijvoorbeeld door de persoonlijke service.

Schade aan de leaseauto

Voor het vakkundig herstel van een autoschade, of een ruitschade. Elke bedrijfsauto is in goede handen bij een van de aangesloten bedrijven. Dankzij de speciale Vakgarage Verzekering van Vakgarage heeft u géén Eigen Risico. Bovendien is uw bedrijfswagen voor de volledige aanschafwaarde gedekt bij diefstal of total-loss. Dus niet enkel de dagwaarde, maar het volle pond, tot wel 4 jaar toe! In combinatie met de Vakgarage Pechhulp bent u altijd verzekerd van mobiliteit.

Voor de aanschaf van zakelijk vervoer, voor operational of financial lease. Zowel nieuwe als jong-gebruikte bedrijfsauto’s: Vakgarage Professional Autoweerd helpt u op elk vlak!

Meer weten over Vakgarage Professional? Dan kunt u een afspraak maken via de onderstaande button. Ook kunt u even bellen, bel dan 030-3031600. Wilt u liever een gesprek aangaan, u kunt 6 dagen per week langskomen op de Weerdsingel Oostzijde 42. Onze locatie ligt in het centrum van Utrecht maar is óók met de auto erg goed bereikbaar. Kom dus gerust een kijkje nemen! Wij helpen u dan ook graag verder.