afspraak maken Bel ons

g i y n

Paas Occasion Show

Paas Occasion Show 2018

Bent u op zoek naar een occasion? Dan bent u natuurlijk het hele jaar door bij ons aan het juiste adres met ons ruime aanbod tweedehands auto’s. Echter dit jaar organiseren wij ook een heel weekend dat u bij ons terecht kunt om onze occasions te bewonderen: De Paas Occasion Show. Wij nodigen u dan ook graag bij ons uit tijdens het Paasweekend op vrijdag 30 en zaterdag 31 maart 2018 van 9:00 tot 17:00 uur.

Wij staan beide dagen voor u klaar voor eventuele vragen, advies of een proefrit. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend langkomen voor een taxatie op uw huidige auto. Ook krijgt u tijdens deze dagen een opvouwbare boodschappentas bij ons cadeau.

Als u niet op zoek bent naar een auto bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wij verwelkomen u graag voor een hapje en een drankje.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u nu alvast een kijkje nemen naar onze occasions? Dat kan hier. Staat u toekomstige tweedehands auto hier niet tussen? Dan kunt u bij ons ook een zoekopdracht invullen met uw wensen, wij doen de rest!