Onbezorgd op zomervakantie!

Topspace verhuur zomervakantie wintersport thule dakdragers dakkoffers fietsendragers sneeuwkettingen skiboxen skidragers vakgarage autoweerd utrecht auto garage

Het is alweer Juni! Dat betekent dat vele zich weer aan het klaarmaken zijn voor de zomervakantie! Wie gaat er dit jaar gezellig met het hele gezin in de auto naar Frankrijk of Spanje? Of misschien juist de andere kant op, richting Italië of Duitsland? Iets waar u het hele jaar al naar uitkijkt kan op het laatste moment toch nog een stressvolle situatie opleveren.

Voor vele is er namelijk één probleem! Een achterbank vol met kinderen is natuurlijk voor een uurtje heel gezellig. Maar na 10 keer de vraag “zijn we er al?” gaat ook dat vervelen. Zeker als er ook nog eens stiekem nog niet genoeg ruimte in de auto is…

Dakdragers, fietsendragers, dakkoffers en nog veel meer voor uw zomervakantie!

Vakgarage Autoweerd, gevestigd in het centrum van Utrecht, en montagepartner  van Topspace, helpt u graag om met een goed gevoel op vakantie te gaan. Topspace is al jaren de marktleider in de verhuur van fietsendragers, dakdragers en dakkoffers.

Het is heel eenvoudig, u huurt de door u gewenste accessoires online, en u laat ze bij en door ons monteren! Weinig werk voor u en dat tegen een hele scherpe prijs! Daarnaast is alles verkrijgbaar in verschillende maten en types, want ieder type auto is natuurlijk anders. En dat met de kwaliteit van Thule!

Vaste klanten korting

Daarnaast hanteert Topspace uitstekende kortingen voor alle klanten die vaker artikelen huren. En gaat u langer dan 10 of 15 dagen op vakantie? Dan krijgt u op de resterende dagen ook tot wel 75% korting!

Ook voor de wintersport!

Wij begrijpen natuurlijk heel goed dat u niet kunt wachten om de volgende vakantie plannen als u deze zomer terugkomt van vakantie. Topspace heeft namelijk ook een groot aanbod aan accessoires voor als u richting de sneeuw gaat! Denk hierbij aan skidragers, skiboxen en de in vele landen verplichte sneeuwkettingen.

Huur nu snel en makkelijk uw Topspace accessoires online

Wij staan zes dagen per week voor u klaar en helpen u graag met de (de)montage. Huur uw artikelen gemakkelijk via de onderstaande link:

Reserveer direct