afspraak maken Bel ons

i y n

Nationale Auto Pas

Nationale Auto Pas bij Autoweerd!

Nationale Auto Pas, waarom belangrijk? U kent het waarschijnlijk wel, een auto waarvan de kilometerstand niet klopt. Een op de achttien auto’s heeft hier last van: een teruggedraaide kilometerstand. Dit heeft verschillende nadelen. Zo betaald u vaak meer voor de auto, dan dat die in wezen waard is. Maar daarnaast liggen er ook verschillende reparaties op de loer, die u niet had gehad als de kilometerstand klopte. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en zeer vervelend. Kom daarom eens langs bij Vakgarage Autoweerd. Wij hanteren namelijk een rapport waar altijd de kilometerstand correct in staat weer gegeven.

Vakgarage Autoweerd acht eerlijkheid, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van groot belang. Dit laten wij ook zien door het gebruik van de Nationale Auto Pas. Daarom verkopen wij ook alleen occasions als er een NAP van is, een rapport waarin de kilometerhistorie is opgeslagen, waardoor u bent verzekerd van een eerlijke kilometerstand. Een NAP kunt u vertrouwen.

Wat is de Nationale Auto Pas precies?

De NAP, is in 1991 opgericht. De NAP wordt beheerd door de RDW. En alle RDW erkende bedrijven zijn verplicht om de kilometerstand zorgvuldig te registeren. Ook Vakgarage Autoweerd verzekerd u dus een compleet ‘Teller-rapport’, waar alle gegevens omtrent de kilometerstand in staat. Dit is de Nationale Auto Pas. Zo garanderen wij een eerlijke prijs voor uw voertuig. En niet alleen de prijs is veilig, ook u weet ook waar uw voertuig aan toe is. De kans dat u dus na een afspraak met Vakgarage Autoweerd weer moet langskomen is daarom aanzienlijk klein.

Als u, uw auto bij een particulier koopt of laten maken, hangen er natuurlijk altijd kleine risico’s aan, bijvoorbeeld dat de kilometerstand terug is gedraaid. Daardoor lijkt het alsof u een vrij nieuwe auto koopt voor een lage prijs. Maar daadwerkelijk heeft de auto al een stuk meer kilometers achter de rug dan u denkt. En betaalt u dus meer voor een oudere auto. Ook loopt u het gevaar dat iets bijvoorbeeld nog niet gerepareerd is omdat er werd gezegd dat dat nog niet nodig was. Terwijl de auto eigenlijk wel degelijk aan onderhoud toe is. Vakgarage Autoweerd garandeert u dat er geen risico’s aan hangen, door het gebruik van de Nationale Auto Pas. Wilt u dus een auto kopen, leasen of heeft u onderhoud nodig? Wij zien u graag bij Vakgarage Autoweerd!

nationale auto pas autoweerd verkoop occasion