afspraak maken Bel ons

i y n

Autogarage Leidsche Rijn

leidsche rijn

Zoekt u een vakgarage nabij Leidsche Rijn?

Komt u uit Leidsche Rijn en zoekt u een goede garage in de buurt? Ga dan eens langs bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht-Centrum: wij zorgen voor het onderhoud en de reparatie van personenauto’s, bedrijfswagens, oldtimers, etc. U kunt bij ons terecht voor het vervangen van autoruiten of winterbanden, de APK en nog veel meer. Verder kunt u auto’s bij ons leasen, huren of kopen. Ons autobedrijf heeft auto’s voor elke klant en elk budget. Dus rij die paar minuten onze kant op: wij zijn u graag van dienst!

Komt u uit Leidsche Rijn en wilt u een auto kopen of huren?

Ons bedrijf is niet zomaar een garage. Vakgarage Autoweerd verkoopt en verhuurt namelijk ook allerlei verschillende voertuigen. Dus bent u in de buurt van Leidsche Rijn op zoek naar een nieuwe auto? Wij verkopen allerlei types tweedehands auto’s in verschillende prijsklassen. Wilt u liever een auto huren of misschien een bestelbus? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. We verhuren o.a. personenauto’s en busjes. En wat dacht u van een auto leasen? Vakgarage Autoweerd biedt hiervoor verschillende opties, bijvoorbeeld Shortlease, Financial Lease en Private Lease.

Onze autogarage in de buurt van Leidsche Rijn voor uw autoreparatie

Heeft u al een auto en is het hoog tijd dat u weer eens een APK keuring laat doen? Woont u in Leidsche Rijn? Waar wacht u nog op? U bent binnen no-time bij onze garage, waar wij u zo snel mogelijk zullen helpen met een APK en eventueel ander onderhoud. Het zou wel fijn zijn als u eerst via ons Online Planbord een afspraak maakt. Dan kunnen onze monteurs vervolgens van alles voor u doen: de airco van uw auto bijvullen, de zomerbanden vervangen door winterbanden, de distributieriem controleren op slijtage, etc. Wist u dat onze autogarage ook partner is van Autoglaz? Zij zijn dé expert in het reparen en vervangen van autoruiten.

Bij onze garage in de buurt van Leidsche Rijn kunt u voor verschillende diensten terecht, bijvoorbeeld:

  • Het kopen van een tweedehands auto in Leidsche Rijn
  • Het aanschaffen van een occasion in Leidsche Rijn
  • Een kleine beurt aan uw auto bij onze autoservice
  • Het huren van een huurauto door middel van onze autoverhuur
  • Een afspraak maken met een automonteur in de buurt van Leidsche Rijn
  • Een nieuwe of tweedehandse auto kopen
  • De airco van uw auto laten bijvullen

Wij zijn een garage er voor alle weggebruikers in Leidsche Rijn

Dus zoekt u naar een vakgarage bij u in de buurt? Dan kunt u nu stoppen met zoeken. Bel ons op 030-3031600 of mail naar info@autoweerd.nl. Vakgarage Autoweerd is er voor elke weggebruiker in Leidsche Rijn wanneer u bijvoorbeeld een auto wilt leasen of langs wilt komen voor een APK.

Plan eenvoudig uw afspraak bij autobedrijf Autoweerd

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken