Wij zijn nu ook een Kentekenloket!

kentekenloket utrecht vakgarage autoweerd apk onderhoud reparatie

Per 1 september 2018 zijn wij bij Vakgarage Autoweerd een Kentekenloket! Dat houdt in dat u nu heel gemakkelijk bij ons een kenteken op naam kunt laten zetten! U kunt gewoon zonder afspraak bij ons naar binnen lopen, en wij doen voor u de rest!

Hoe werkt het?

Het overschrijven van een auto is snel en eenvoudig gedaan bij ons: kentekenloket Utrecht. Er zijn namelijk vier stappen:

  1. Zorg ervoor dat u van de verkoper het originele Tenaamstellingbewijs (deel IB) plus Overschrijvingsbewijs (als het een papieren kentekenbewijs is), of de tenaamstellingscode en de kentekencard krijgt.
  2. Neem deze documenten mee naar Vakgarage Autoweerd, plus uw legitimatiebewijs en rijbewijs.
  3. Wij zetten voor u de voertuig op uw naam en geven u het tenaamstellingsverslag en een vrijwaringsbewijs. Het vrijwaringsbewijs is voor de verkoper. Op het tenaamstellingsverslag staan de eerst vier cijfers van de tenaamstellingscode.
  4. De RDW stuurt de volgende werkdag een nieuw kentekencard en het tweede deel van de tenaamstellingscode naar u op. Dat was het! U bent nu officieel eigenaar!

Overige diensten

Naast het overschrijven van een kenteken doen wij voor u een gratis kilometercheck! Én werken wij volgens de regels van de RDW. En nu u toch bij ons bent; waarom maakt u niet direct een afspraak voor de aankomende APK-keuring, het nodige onderhoud aan uw nieuwe auto of één van de volgende diensten ook bij ons terecht:

Daarnaast hebben wij als kentekenloket Utrecht ook leuke aanbiedingen als u bij ons een kenteken laat overschrijven!

Klik hier voor meer informatie of bel ons op 030 – 30 31 600. Wilt u direct een afspraak maken voor het onderhoud van uw nieuwe auto? Dat kan met de onderstaande link!

kentekenloket utrecht autoweerd vakgarage garage apk onderhoud reparatie