afspraak maken Bel ons

i y n

Hooghiemstra

Vakgarage Autoweerd, vlakbij Bedrijvencentrum Hooghiemstra

Vakgarage Autoweerd is gelegen in de binnenstad van Utrecht. Wij bevinden ons aan de singel en vlakbij Bedrijvencentrum Hooghiemstra. Ideaal dus voor ondernemers van dit bedrijvencentrum. Op 2 minuten fietsen en 6 minuten lopen bent u namelijk al bij ons bedrijf.

U gebruikt een auto voor de uitvoer van uw werkzaamheden. Voor u zelf, voor personeel, voor goederen of slechts sporadisch voor een verre afspraak. U of uw medewerker moet in elk geval zorgeloos van A naar B en rekent dan natuurlijk op betrouwbare mobiliteit. Autohopper Utrecht biedt u die zekerheid. Met dit innovatieve en flexibele verhuurconcept heeft u altijd passend vervoer. Mobiliteit is namelijk van zeer groot belang voor ondernemers van onder andere Hooghiemstra.

Verschillende modellen

Een Volkswagen, Toyota, Renault, Seat, Suzuki, Peugeot of Citroën. U kunt bij ons terecht voor een compactere of luxere personenauto. Een ruime station-wagon, een bestelbus of een grotere (verhuis-)bus. Benzine, diesel of HYBRIDE, handgeschakeld of Automaat. Zelfs voor een aanhanger. Voor een eenmalige rit, een weekendje weg, voor meerdere dagen of de aantrekkelijke shortlease. Alle huurauto’s zijn luxe uitgevoerd met airco, audio-installatie, volgetankt en maximaal 1,5 jaar oud.
En.. al vanaf 25,- voor een hele dag auto mét 100 km vrij. Goedkoper kunt u dus niet rijden!

Nu zijn er legio redenen om een auto op maat te huren. Bijvoorbeeld bij inzet van extra personeel. Iemand voor een tijdelijk project of een collega die een verre afspraak heeft, of representatief moet aankomen. Of als u gewoon flink extra ruimte nodig heeft: een bedrijfswagen. Met trekhaak of een aanhangwagen. Gemak, flexibiliteit en toch scherpe tarieven; kijk dus even naar de speciale prijzen speciaal voor ondernemers van bedrijvencentrum Hooghiemstra.

Voor nadere informatie of indien u interesse heeft in één van onze overige diensten zoals betaalbaar onderhoud. Een goedkope APK, voor de airco, de winterbanden of herstel van uw autoschade.
De 16 vakmensen van Vakgarage Autoweerd Utrecht staan voor u klaar, 6 dagen per week!

hooghiemstra vakgarage autoweerd buurtgarage utrecht