afspraak maken Bel ons

i y n

Het nieuwe rijden

 

autohopper verhuur energiezuinig het nieuwe rijden

Het nieuwe rijden begint bij een deelauto van Autohopper!

Vakgarage Autoweerd is groot voorstander van Het Nieuwe Rijden. Als maatschappij zijn wij namelijk zélf verantwoordelijk voor ons milieu en onze planeet. Door H.N.R. worden mobilisten geactiveerd hun rijstijl aan te passen, op zo’n manier dat er duurzamer en verantwoordelijker wordt gereden. Gelukkig is het er voor iedereen: personen die soms vervoer nodig hebben, buschauffeurs, vrachtwagenchauffeurs, zakelijke rijders, privé rijders, wagenparkbeheerders etc. etc. Ook voor automobilisten die maar een dagje een auto huren. Dus ook voor personen die zelfs maar een paar uur via GreenWheels de auto besturen.

Het Nieuwe Rijden voor personenauto’s zorgt ervoor dat u 10% minder brandstof verbruikt. Dus, goed voor het milieu, goed voor u én goed voor de kosten! Een aantal tips waarmee het gemakkelijk toe te passen is zijn de volgende: schakel sneller door naar een hogere versnelling, rijd zoveel mogelijk op een gelijkmatige snelheid en rijd niet te hard, vermijd energieverspilling (onnodig gebruik van de airconditioning, elektrische apparatuur), houdt u aan het snelheidslimiet, anticipeer zodat u sneller het gas kan loslaten en houdt voldoende afstand. Tot slot is het ook belangrijk om, zelfs bij een kleine stop, uw motor uit te zetten.

Naast dat het vele voordelen biedt voor het milieu, heeft het ook voor u meerdere voordelen. Zo kunt u flink besparen op brandstofkosten, heeft u minder bandenslijtage, minder slijtage van de auto en rijdt u een stuk veiliger op de weg. Een win-win situatie!

Naast de manier van rijden, is energiezuinigheid ook belangrijk. Hierbij kunt u denken aan Hybride, elektrisch of een auto met A-label. Merkdealer en autoverhuurder Autoweerd verkoopt én verhuurt alleen auto’s die zijn voorzien van een A-label, of auto’s die Hybride of elektrische rijden.

Contact

Er zijn meerdere manieren om Vakgarage Autoweerd Utrecht te bereiken. Allereerste kunt u terecht op de website. Verder zijn telefonisch bereikbaar via 030-3031600. Als u liever langskomt op de Weerdsingel Oostzijde 42, is dat ook zeker geen probleem!