afspraak maken Bel ons

i y n

Grote beurt Utrecht

Grote beurt bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Bij iedere auto is het van groot belang dat hij goed onderhouden wordt. Niemand wil immers onverwachts met een kapotte auto langs de kant van de weg komen te staan. Daarom is het belangrijk dat u regelmatig een grote beurt laat uitvoeren aan uw auto. Hiermee komen niet alleen eventuele defecten aan het licht, u kunt hiermee ook grotere problemen voorkomen.

Grote beurt, onderhoudsbeurt bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Hier helpt Vakgarage Autoweerd u graag bij. Mocht u namelijk uw auto bij ons brengen voor een grote beurt en er zijn reparaties nodig, dan blijft de fabrieksgarantie behouden. Uiteraard overleggen wij eerst met u welke reparaties (en kosten) mogelijk zijn.

Wanneer moet u langskomen voor een grote beurt?

Dat is verschillend per auto. Bij Autoweerd raden wij u aan om elke twee jaar een grote beurt te laten uitvoeren. Mocht u uw auto veel gebruiken, dan kan het ook iedere 30.000 km.

Zoals de naam al zegt is de grote beurt een uitbreiding op de kleine beurt. Hierbij kijken onze monteurs bijvoorbeeld naar de banden, de uitlaat en remmen. Het is bij ieder type auto verschillend wat de kosten van de onderhoudsbeurt zijn, maar bij Autoweerd streven wij altijd naar een betaalbare oplossing.

In het onderhoudsboekje van uw auto wordt precies bijgehouden wanneer en wat er aan uw auto gerepareerd is. Dit is natuurlijk niet alleen overzichtelijk voor uzelf, maar komt ook mooi van toepassing als u erover na denkt uw auto te verkopen. U heeft dan ook bewijs voor de koper dat de auto altijd goed onderhouden is.

Boek dus snel uw grote beurt bij Vakgarage Autoweerd

Mocht u nu nog een reden nodig hebben om voor Vakgarage Autoweerd te kiezen? U krijgt bij ons een gratis APK-keuring als u besluit uw grote beurt bij ons te laten uitvoeren. Onze monteurs zijn bekend met ieder type auto.

Plan nu snel en makkelijk uw onderhoud

Wilt u direct een afspraak maken? Dat kan via de onderstaande button. U kunt ons daarnaast ook telefonisch bereiken op 030 – 30 31 600

Afspraak maken