afspraak maken Bel ons

i y n

Greenwheels

Autohuren bij Vakgarage Autoweerd met Greenwheels

Autohuren bij Vakgarage Autoweerd Utrecht: wij verhuren, net als Greenwheels, auto’s aan verschillende personen die de auto willen delen.  Het voordeel hiervan is dat u geen eigen auto hoeft te betalen, waardoor u geen grote aankoopsom hoeft neer te leggen. Daarnaast zijn alle bijkomende kosten inclusief. U hoeft dus geen rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, banden enzovoort te betalen.

Dankzij het no-nonsense concept van Autohopper zijn wij in staat om zeer geschikte auto’s te verhuren, voor een zeer scherpe prijs! Reserveer dus snel úw perfecte huurauto, en wij regelen de rest! Bedrijfswagens, personenauto’s, verhuiswagens, aanhangwagens: u noemt het, wij zorgen ervoor. U kunt natuurlijk ook even langskomen om een kijkje te nemen naar ons huidige aanbod huurauto’s, of kijk op de site welke auto’s wij hebben staan.

Auto kopen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht

Bent u niet echt geïnteresseerd in het huren van een auto? Dan kunt u ook een kijkje nemen in onze showroom, wij verkopen namelijk ook occasions. Zo kunt u binnenkort misschien in uw droomauto naar huis rijden. Heeft u een kijkje genomen en ziet u niet precies wat u zoekt? Dat kan natuurlijk. Maar ook dan kunnen en willen wij u verder helpen. U kunt dan namelijk een zoekopdracht invullen bij een van onze verkoopmedewerkers. Ga een gesprek aan en benoem u wensen en vereisten voor een nieuwe auto. Terwijl u wacht gaan wij op zoek naar de perfecte auto voor u en hopen zo tot een mooi besluit te komen!

Contact

U kunt Vakgarage Autoweerd Utrecht op verschillende manieren bereiken. De makkelijkste optie is om te reserveren via de website, klik hier als u interesse hebt. Verder kunt u even bellen met 030-3031600, onze medewerkers helpen u graag. Natuurlijk kunt u ook altijd gewoon even langskomen op de Weerdsingel Oostzijde 42, zie hier de openingstijden.

 

autohopper autoweerd verhuur greenwheels autohuren