afspraak maken Bel ons

i y n

Goedkoop busje huren Utrecht

Goedkoop busje huren Utrecht

Bestelbusje tegen een voordelige prijs? Autoweerd is het autohuur bedrijf voor u!

busje huren autohopper autoweerd utrecht

Wilt u een goedkoop busje huren in Utrecht? We bieden verschillende bestelbussen gevarieerd van 3 m3 tot 6 m3 laadvloer. Ongeacht uw voorkeur, we hebben de juiste bestelbus voor u.

Bestelbus huren in Utrecht

Zit u midden in een verhuizing en beschikt uw huidige vervoersmiddel over weinig ruimte voor het laden van verhuisspullen? Moet u snel wat spullen ergens afleveren en uw heeft ruimte nodig? Of gaat u misschien zelfs op vakantie en moet u veel tassen meenemen? Maak u dan geen zorgen. Vakgarage Autoweerd Utrecht heeft het geschikte bestelbusje voor u. Ons autobedrijf in Utrecht biedt naast APK-diensten, auto-onderhoud en reparatie diensten, ook auto’s en bestelbusjes voor verhuur.

Wij beschikken namelijk over een grote werkplaats met een topteam van monteurs en APK-keurders. Met dit team proberen wij elke autoreparatie en het onderhoud te verrichten. Ook zijn wij het APK-keuringsstation van Utrecht. Maar zoals hierboven aangegeven hebben wij ook een verkoop en verhuurafdeling. Hier verhuren wij wij verschillende busjes. We hebben een ruime keuze in bestelbussen; ongeacht welke grootte of type u wilt.

Daarnaast kunt u ook andere producten huren, zoals aanhangwagens, dakkoffers, sneeuwkettingen of skiboxen. Noem maar op! Wij zijn namelijk montagepartner van Topspace. U kunt bij ons dus allerlei koffers en bijvoorbeeld dak-dragers ophalen. En verder helpen wij u ook nog met de montage! Zo bent u dus in 1 keer klaar voor uw vakantie of verhuizing! Alle reden om langs te komen bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht! Wij zien graag verschijnen en helpen u maar al te graag met uw verdere autoproblemen of autowensen!

Goedkoop huren in Utrecht? Ons voordeel

  • Keuze uit busjes met 3 m3 en 6 m3 en laadvloer
  • Vele voorkeuren en wensen mogelijk, zoals navigatiesysteem of verlagen eigen risico.
  • Heldere voorwaarden
  • Scherpste prijzen
  • Hoe langer u huurt, hoe goedkoper de prijs

Alle voordelen voor u op een rij, en dus genoeg reden om een goedkope busje te huren bij Autoweerd Autohopper in Utrecht!

Meer weten over een goedkoop huren in Utrecht?

Voor meer informatie, of het direct reserveren van een bus kunt u ons bellen op 030 – 303 1600. Ook kunt u natuurlijk even langskomen bij Vakgarage Autoweerd Utrecht. Wij bevinden ons midden in het hart van Utrecht. Zo zijn wij op allerlei manieren bereikbaar en vanaf elke kant. Bijvoorbeeld met de fiets, met het openbaar vervoer, of natuurlijk met uw eigen auto!