Goedkoop een auto huren in Utrecht

Goedkoop een auto huren in Utrecht, voor maar 25 euro!

Ontspannen reizen zoals jij dat wilt, zonder gedoe met vaste vertrektijden of overstappen. Met airco en een lekker muziekje op de achtergrond. Heb jij goedkoop vervoer nodig en wil je zelf in de hand hebben hoe laat je vertrekt en waar je reis begint en eindigt? Dat kan! Met Auto huren in Utrecht huurt u  een personenauto voor maar 25 euro per dag! Ander soort auto nodig? Bij ons kun je ook een bedrijfswagen, cabrio of bestelbus huren voor een lage prijs. En dat in hartje Utrecht!

Huur voordelig de auto die bij jou past

Een dagje weg, op vakantie, onderweg voor het werk, een verhuizing? Waar je ook maar naartoe wilt en met wie: wij hebben voor jou in Utrecht de geschikte auto klaarstaan.
Bij garage Autoweerd huur je voor een lage prijs een:

  1. personenauto of personenbus (tot wel 9 personen)
  2. cabrio (laat die haren maar wapperen in de wind)
  3. bedrijfswagen (efficiënt reizen van/naar/tijdens je werk)
  4. bestelbus (past genoeg in!)

Navigatiesysteem, kinderzitje of verzekering nodig? Deze en andere extra’s huur je gewoon mee. En geen gedoe met monteren van die dakkoffer die je al voor €7,- meehuurt: dat doen wij gratis voor je. Zo heb je binnen no-time de auto die precies op jouw wensen aansluit: makkelijk en voor een prikkie!

Goedkoop een auto huren voor een dag, weekend of week

Hoe langer je de auto huurt, hoe goedkoper die per dag wordt. Bij Autoweerd kun je bijvoorbeeld al een hele week lang in een automaat rijden voor maar €222,-. Dat is minder dan 32 euro per dag!

Reserveer online goedkoop een huurauto

Wij vinden het belangrijk dat jij precies weet waar je aan toe bent.

Daarom zijn wij altijd duidelijk over wat je krijgt voor welk tarief. Geen onverwachte kosten dus.

Reserveer direct dag en nacht online uw huurauto bij Vakgarage Autoweerd en haal hem op aan de Weerdsingel Oostzijde in Utrecht wanneer dat jou uitkomt (ma t/m za). Heb je nog vragen, of reserveer je liever per telefoon? Bel ons gerust op 030-3031600, of stuur een mailtje naar info@autoweerd.nl.

autohopper auto huren utrecht autoweerd topspace