afspraak maken Bel ons

i y n

Ford Puma

Een volledig Ford Puma leasen? Het kan bij Vakgarage Autoweerd!Ford puma

Wilt u graag privé leasen, én een volledig elektrische auto rijden? Dan kan nu met Vakgarage Autoweerd Utrecht! Momenteel is er namelijk een super voordelige deal die u kunt afsluiten bij ons.  Wij hebben nu namelijk een mooie Ford Puma in de actie staan. Garantie voor een zuinige auto met een voordelige prijs staat hier natuurlijk centraal. Dus als u nog een auto zoekt en u vind een milieubewuste auto wel van belang, dan is dit misschien wel de auto waar u van droomt.

Bij ons kunt u namelijk nu een Ford Puma privé leasen vanaf slechts 399,- per maand!

Voor deze prijs krijgt u een gloednieuwe en volledig uitgeruste auto. Als Vakgarage Autoweerd verzekeren wij u een auto met alles erop en eraan. Maar ook alles is in top-staat, er zit geen addertje onder het gras zoals bij particuliere verhuurders nog wel eens gebeurt. Wij garanderen vele risicoloze ritjes met deze Puma, dit is natuurlijk super als u van plan bent, er veel in te rijden. U wilt immers niet onnodig langs de kant van de weg staan, wachtende op hulp. Alles is via Vakgarage Autoweerd Utrecht geregeld wat betreft de verzekering, reparaties en onderhoud, en nog veel meer. Deze Ford Puma is uitgerust met onder andere dingen zoals:

  • 5-deurs uitvoering
  • Airconditioning
  • Centrale vergrendeling
  • Radio / MP3-speler
  • Elektrisch bedienbare ruiten

Daarnaast is deze prijs van de Ford Puma inclusief:

Het enige wat u nog maar hoeft te doen is tanken!

 

 

 

 

 

Heeft u vragen?

Of wilt u graag meer informatie? Dan kunt u ons bellen op 030 – 30 31 600 of een email sturen naar verkoop@autoweerd.nl.


Let op, geld lenen kost geld

Klik hier voor de algemene voorwaarden van Keurmerk Private Lease, of voor de voorwaarden van Hiltermann Lease.