afspraak maken Bel ons

i y n

Findio

Findio en Vakgarage Autoweerd Utrecht

Heeft u bij ons uw nieuwe droomauto gevonden, maar toch nog niet genoeg geld om deze auto te financieren?  Dan kunnen wij u nu ook helpen bij het financieren van uw nieuwe tweedehands auto. Vakgarage is namelijk in 2019 een nieuwe samenwerking gestart met Findio!

findio let op geld lenen kost geld financieren

Hoe werkt Findio?

Geld lenen voor uw nieuwe auto is bij Findio heel eenvoudig. Toch helpen wij u er graag bij. Zo kunt u tegen een scherp tarief toch uw nieuwe droomauto kopen!

U kunt bij Findio een lening afsluiten die past bij uw situatie. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en kunt u toch eenvoudig uw autofinanciering aanvragen. Daarnaast kunt u bij al onze occasions al precies uitrekenen hoe u deze auto wilt financieren.

Tips voor het afsluiten van een autofinanciering

  • Zorg dat de looptijd van uw lening korter is dan de duur dat u de auto verwacht te houden. Dit uiteraard om te voorkomen dat u de auto nog aan het afbetalen bent als u deze niet meer in bezit heeft.
  • Bij veel kredietverstrekkers moet u een boete betalen als u besluit extra af te lossen. Dit is bij Findio niet het geval. U kunt hier gewoon extra aflossen als u dat wilt, zonder boete.
  • Zorg dat u duidelijk weet hoeveel u per maand kunt afbetalen. Daar helpen wij u uiteraard ook goed bij, bij Findio weet u precies wat u maandelijkse kosten zijn.

Heeft u nog geen nieuwe auto gevonden, maar weet u wel wat u wilt?

Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk heel eenvoudig een zoekopdracht invullen met uw wensen. Wij gaan dan graag voor u op zoek naar uw toekomstige auto!

Heeft u verder nog vragen?

Dan kunt u ons maandag t/m zaterdag bellen op 030 – 303 1600, of een email sturen naar verkoop@autoweerd.nl. Tot snel!

findio let op geld lenen kost geld