afspraak maken Bel ons

i y n

Vakgarage FANDUTCH

FANDUTCH | Samen staan we sterk! 

De Fandutch-actie! Als Vakgarage nodigen we u uit om mee te doen aan onze Fandutch campagne. In deze campagne staat het dragen van de kleur oranje centraal. Normaal dragen we de kleur met enige regelmaat. Denk aan voetbalwedstrijden, de F1 Grand-Prix als we achter Max staan en natuurlijk op Koningsdag. Maar vanwege het coronavirus gaat dit allemaal niet door. En daarom is juist nu saamhorigheid zo belangrijk. Dus trek je oranje shirt aan, en laat zien: Samen staan wij sterk! Maak oranje dé kleur van 2020 en laat zien dat je FANDUTCH bent. En uiteraard verzorgen wij als Vakgarage voor meer dan genoeg leuke acties!

Gratis T-Shirt?!

Wil jij ook zo’n flitsend oranje t-shirt.. Dat kan! Namens Vakgarage Fandutch geven wij 100 gratis (!) t-shirts weg. U hoeft alleen maar een foto/selfie te plaatsen op Facebook of Instragram met de hashtag #fandutch. De eerste 100 krijgen het shirt gratis!

Koningsdag 2020

Helaas zal Vakgarage Autoweerd dit jaar geen Silent Disco organiseren op Koningsdag. Niet omdat we dit niet willen, maar om dat dit helaas niet kan. Gelukkig hoeft dit u niet te weerhouden om er zelf, thuis, een feestje van te maken. Laat zien dat jij FANDUTCH bent en hoe je het feestje thuis viert. Plaats dit op je Facebook of Instagram met de Hashtag #fandutch #koningsdag want de leukste 3 inzendingen.. krijgen een weekend lang rijden in een cabriolet!

Maar, u kunt ook een T-shirt kopen! Voor maar 1 euro schaft u een polo aan bij uw apk, reparatie of onderhoudsafspraak. Deze euro doneren wij vervolgens weer rechtstreeks aan Spieren voor Spieren!

Spieren voor Spieren

Ook in lastige tijden blijven wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Met de unieke FANDUTCH campagne steunen Vakgarage en haar partners de Stichting “Spieren voor Spieren”. Hun missie focust zich op het verslaan van alle spierziekten bij kinderen. En daar dragen wij als Vakgarage uiteraard graag aan bij. Samen met o.a. Vredestein en Hiltermann Lease doneren wij samen €60.000,- aan Spieren voor Spieren. Want.. Samen staan we Sterker en ook dit kunnen we samen doen! Help dus ook mee en deel je selfie met #fandutch!

 

autoweerd fandutch vakgarage actie utrecht