afspraak maken Bel ons

i y n

BMW

Op zoek naar een BMW autogarage bij u in de buurt?

Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Bij Vakgarage Autoweerd kunt u terecht voor al uw onderhoud en reparaties voor uw BMW. Daarnaast zijn wij er voor uw jaarlijkse bandenwissel én zijn we het grootste APK-keuringsstation van Utrecht-centrum.

Binnen Autoweerd staan eerlijkheid en professionaliteit hoog in het vaandel. Dit uit zich door de verkoop van nette occasions, klantvriendelijkheid en vakmanschap, precies zoals u van ons gewend bent. Voor de aankoop van een BMW occasion bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de verschillende occasions die wij aanbieden, doen wij ook een zoekopdracht op aanvraag.

BMW Dealer | Glasgow, Hamilton, Hillington & Stirling | Douglas Park BMW

Bent u op zoek naar een huurauto of accessoires?

Mocht het voorkomen dat uw BMW bij ons in de garage voor onderhoud is en u wel een auto nodig hebt? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk verschillende soorten personenauto’s en bedrijfswagens van Autohopper. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor aanhangwagens. Heeft u voor langere tijd een auto nodig? Kijk dan eens naar onze lease opties!

 

Wij zijn ook montagepartner van Topspace. Gaat u op vakantie naar de sneeuw? Of met de hele familie naar Spanje? Dan is het natuurlijk een fijn idee als u wel makkelijk al u spullen mee kunt nemen. U kunt bij ons terecht voor al de nodige accessoires voor uw BMW, zoals dakdragers, dakkoffers, fietsendragers en sneeuwkettingen.

Kom dus snel eens langs bij Vakgarage Autoweerd

Het technische team van Vakgarage Autoweerd bestaat uit 16 vakmensen. Zij hebben ieder hun eigen specialisme hebben betreft auto’s. Graag zien we u binnenkort bij Vakgarage Autoweerd!

Voor eventuele vragen of het plannen van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 030 – 30 31 600. Wilt u liever direct een afspraak maken? Dat kan via onderstaande button.

Afspraak maken