afspraak maken Bel ons

i y n

Beste garage

Vakgarage Autoweerd op de Bestegarage

Op zoek naar de “bestegarage” in uw buurt?

Vakgarage Autoweerd Utrecht is natuurlijk aangesloten bij BesteGarage.nl: de landelijke review-site waarop bezoekers van autobedrijven hun beoordelingen kunnen plaatsen. En omdat we al jaren in de top 3 eindigen van Utrechtse autobedrijven, zelfs meermaals als de nummer 1 van de “Onafhankelijke Autobedrijven”, laten we dat met gepaste trots zien natuurlijk!

De beste garage in Utrecht

Wilt u ook uw tevredenheid delen met anderen, volgend op de onderhoudsbeurt of de APK bij garage Autoweerd, of na de wielenwissel of airco-controle? Graag! Hierbij de meest populaire beoordeling-sites waar u Vakgarage Autoweerd kan beoordelen:autohuren utrecht bestegarage reviews utrecht

Klantenvertellen.nl

Google reviews

Facebook recensies

 

Zelf online uw APK of onderhoudsbeurt inplannen? Maak hier eenvoudig uw afspraak!

Een personenauto huren voor maar 25,- euro per dag? Dat kan bij autohuren-utrecht.nl Snel en Simpel!

Wilt u gebruik maken van ons bandenhotel? Bel dan snel met onze werkplaats-receptie op 030-303 1600

Of misschien bent u wel op zoek naar een andere auto? Via Vakgarage bieden wij u meer dan 7000 (!) Bovag-Occasions aan!

 

Vakgarage Autoweerd Utrecht werkt met een team van 16 vakmannen aan elk merk auto. Als grootste APK-keuringstation in het centrum van Utrecht is ons motto: Dealer-kwaliteit voor een garage-prijs. Want dat kan als onafhankelijk Bovag-autobedrijf! Of u dus nou een oudere Volvo of Opel heeft, een hippe Mini, BMW of Fiat, een luxe Mercedes of Jaguar. Of een betaalbare Toyota, Volkswagen of Skoda. Wij onderhouden en repareren ze allemaal, want wij zijn Vakgarage! U bent welkom op de Weerdingel Oostzijde. 6 dagen per week staat ons team voor u klaar. Dus óók op zaterdag!

Wij zijn aangesloten bij Autohopper autoverhuur en bieden u een huurauto in elke klasse. Tevens busjes, bedrijfswagens en zelfs aanhangwagens. Eenvoudig te reserveren!

Vakgarage Autoweerd Utrecht. Wij zorgen voor uw mobiliteit! Wij helpen u graag!