Bandenwisseldagen

Winterinspectie-dagen

Wintercheck

De koude winterperiode komt steeds dichterbij en dit betekent dat uw auto het zwaarder te verduren krijgt. De kou, de regen en de sneeuw maken het autorijden niet makkelijker. De wegen worden bijvoorbeeld gladder, en het zicht wordt minder omdat het eerder donker wordt. Daarom is het verstandig om uw auto op tijd te laten controleren bij Vakgarage Autoweerd Utrecht! Vanaf 31 oktober tot en met 2 december kunt u (op afspraak) een winter-inspectie laten uitvoeren voor slecht €9,95.

*Deze check niet uitgevoerd op de zaterdagen in verband met de bandenwissel-dagen.

Bandenwissel

U kunt hier niet alleen terecht voor de winterinspectie, maar ook voor het wisselen van uw banden-set. Zo worden uw huidige zomerbanden gedemonteerd, en uw winterbanden er weer op gezet. U kunt dan gelijk uw zomerbanden achterlaten in onze bandenopslag voor maar €17 per seizoen, dus €34 per jaar! Deze bandenwissel-dagen worden georganiseerd op de zaterdagen van 12 en 19 november en er worden strakke tijdsblokken gehanteerd, dus reserveren is genoodzaakt. Voor meer informatie over de bandenwissel klik hier.

Contact

Om een afspraak te maken voor de zaterdagen, is het handig om dit telefonisch te doen. U kunt bellen naar 030-3031600 zodat u zeker bent van uw bandenmontage. Natuurlijk kunt u ook bellen voor de wintercheck. Voor ander onderhoud of reparatie kunt u hier ook online een afspraak inplannen.

bandenwissel wintercheck nu voor maar 9,95