afspraak maken Bel ons

g i y n

Autodelen Utrecht

Autodelen: vertrouwde mobiliteit in Utrecht

autodelen huurauto verhuur autohopper autoweerd

Het begrip autodelen is in opkomst. Concepten als Snappcar, Mywheels en Blablacar groeien online, maar ontberen nog het vertrouwen van de  persoonlijke dienstverlening. Op straat je eigen auto meegeven aan iemand die je niet kent is vaak een hoge drempel. Zeker omdat je niet weet wat ermee gaat gebeuren. En instappen/meerijden bij een onbekende is niet voor iedereen weggelegd. Toch kun je goedkoop en VEILIG gebruik maken van het autodelen in Utrecht! Geen lastig gedoe ergens op straat. Risico’s omtrent verzekeringen of discussies bij schade aan de auto. Of erger; wanneer autodelen autostelen wordt.. wat dan? Kortom, carsharing blijkt nog niet zo eenvoudig. Autoweerd heeft het betrouwbare alternatief.

Stel, je bezit geen auto, maar je wenst wel af en toe goedkoop GEBRUIK te maken van een betrouwbare en complete personenauto of verhuisbus?

Autoweerd Utrecht is aangesloten bij het concept van Autohopper. Het eigentijdse en flexibele autoverhuur-concept, waarmee je snel en simpel je spiksplinternieuwe, getankte huurauto meeneemt. Voor zéér aantrekkelijke tarieven, inclusief volledige verzekering en Europese Pechhulp. Een moderne 5 deurs auto met radio/CD, airco, start/stop-systeem. En u heeft daarbij de keuze uit benzine, diesel óf een hybride. Met of zonder navigatie, kinderzitje of zelfs met automaat. Of een luxere auto, of een stationwagon, of een grote verhuisbus, een bedrijfswagen of een aanhanger.

Beter en goedkoper dan een oude auto van een onbekende én zonder fee voor de boeking: gewoon goed geregeld, met professionele afspraken.

Autohopper Utrecht: door het innovatieve deelauto-concept op professionele wijze toe te passen, biedt Autoweerd wat je werkelijk wilt: snel en eenvoudig voor weinig geld een betrouwbare auto rijden wanneer jij dat wilt.

Reserveer nu snel en eenvoudig uw deelauto

Je kunt bij ons nu heel gemakkelijk een auto reserveren. Daarvoor kun je ons bellen op 030- 30 31 600, een email sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl. Of doe het heel eenvoudig online met de onderstaande link:

Reserveer een Huurauto