Autodelen Utrecht

Autodelen: vertrouwde mobiliteit in Utrecht

autodelen vakgarage autoweerd auto

Het begrip autodelen is niet nieuw meer. Meerdere concepten zoals Snappcar begonnen maar misten allen het persoonlijke contact. Op straat de  privé-auto meenemen van aan iemand die je niet kent, betekent vaak discussies over schades of erger. Bijvoorbeeld over de kosten van technische defecten of mankementen. Dan ouderwets liften? Nee, het instappen of meerijden bij een onbekende is niet meer van deze tijd. Daar komt autodelen om de hoek kijken.

De nieuwste autodeel-concepten werken met een app. Echter eenmaal bij zo’n deelauto aangekomen is het vaak niet wat je verwacht. De huurauto is gewoon niet netjes, niet getankt of niet schoon. Het kan ook zijn dat er niet aangegeven schade blijkt te zijn, wat weer voor gedoe zorgt. Of er is een lekke band niet doorgegeven, of een lege accu terwijl je net weg wilt rijden. De ANWB al bellen vóór jezelf rijdt? Te vaak tegenvallers, dat is natuurlijk niet ideaal.

Werkt autodelen dan wel?

Ja! Autodelen werkt prima mits er een professionele en betrokken partij achter staat. Met persoonlijk contact en huurauto’s die altijd goed in orde zijn. Waar u ten alle tijde terecht kan voor eventuele vragen. En dat alles voor een tarief welk per uur lager is dan de huidige concepten! Voor (omgerekend) net een euro per uur huurt u al de ideale deelauto bij Vakgarage Autoweerd Utrecht. Met deze huurauto’s rijdt u al voor slechts 25,- per dag incl. BTW en inclusief 100 vrije kilometers! Geen stilstand, geen zorgen over techniek en altijd persoonlijke hulp of ondersteuning. Zowel bij aanvang als bij het retournemen: de werknemers van Vakgarage Autoweerd staan voor u klaar!

Wilt u een betaalbare personenauto of wenst u een verhuisbus of een aanhangwagen?

Het kan natuurlijk zijn dat u net wat ruimte mist in uw huidige voertuig. Bijvoorbeeld voor een verhuizing of wat spullen verplaatsen. Dan is het huren van een busje of aanhanger wellicht een goede optie. Ook dan kunt u gewoon terecht bij ons autobedrijf op de Weerdsingel Oostzijde 42!

Autohopper Autoweerd

Autoweerd Utrecht is aangesloten bij het autoverhuur-concept van Autohopper Zo kunt u snel en simpel je nieuwe, getankte huurauto meenemen. Dit allemaal zeer voordelig en met verzekering en Europese Pechhulp. Wij hebben verschillende klassen huurauto’s en u heeft daarbij de keuze uit benzine, diesel óf een hybride. Met of zonder navigatie, kinderzitje of zelfs automaat. Ook voor busjes, bedrijfswagen en aanhangers kunt u bij ons terecht!

Door het deelauto-idee op professionele wijze toe te passen, biedt Autoweerd wat u werkelijk wilt. Snel en eenvoudig autodelen, goedkoper dan elders en vooral: een betrouwbare auto rijden wanneer u dat wilt. Ons team van 16 vakmensen staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat u een prettige rijervaring heeft.

Reserveer nu snel en eenvoudig uw deelauto

U kunt bij ons nu heel gemakkelijk een auto reserveren. Daarvoor kunt u ons bellen op 030- 30 31 600, een email sturen naar autoverhuur@autoweerd.nl. Of boek uw huurauto heel eenvoudig zelf online met de onderstaande link naar autoverhuur in Utrecht:

Reserveer een Huurauto