afspraak maken Bel ons

g i y n

Autodeelstad Utrecht

Autodelen wordt de laatste tijd steeds populairder. Zeker in Utrecht is het een veel voorkomend fenomeen. Utrecht loopt dan ook ver voor op de andere Nederlandse steden met het hoogste aantal deelauto’s per inwoner.

Het doel van het autodelen is om het verkeer in de stad zoveel mogelijk terug te beperken. Daarnaast zijn er ook genoeg jongeren die tegenwoordig wel hun rijbewijs halen, maar geen auto kopen. Doordat er minder auto’s in de stad nodig zijn, blijft er meer ruimte over voor groen.

Vakgarage Autoweerd en autodelen

Autoweerd is aangesloten bij Autohopper autoverhuur. Een flexibel concept waarmee u vanaf 25,- per een een nette nieuwe auto kunt huren! Snel, eenvoudig én goedkoop met 100 km vrij per dag.

De 5 deurs auto’s zijn van alle gemakken voorzien en zijn volledig verzekerd. Daarnaast hebben wij ruim aanbod aan auto’s. Dus of u nu liever een automaat rijdt, of graag een hybride auto wilt huren, er is er altijd wel ééntje die bij u past!

Daarnaast hebben wij ook een bus en aanhanger beschikbaar, om uw verhuizing nog makkelijker te maken!

Waar wacht u nog op? Reserveer snel een auto bij Autohopper Autoweerd!

Voor meer informatie kunt u ons 6 dagen per week bellen op 030-3031600. Liever gewoon direct een auto reserveren? Dat kan met de onderstaande link!

Reserveer een Huurauto

autodelen utrecht centrum goedkoop autohopper autoverhuur vakgarage autoweerd garage