afspraak maken Bel ons

g i y n

Autoboulevard

Als bewoner van Utrecht bent u vast wel eens langs de autoboulevard gereden. Zo niet, dan heeft u er vast wel van gehoord. Sommige garages hebben er expres voor gekozen om zichzelf daar te vestigen. Zo hebben wij er bewust voor gekozen om dat niet te doen.

Klanten zijn vaak verbaasd als ze voor het eerst bij ons komen over de grootte van onze garage, waar wij met zestien man sterk zijn. Daarnaast zitten wij op een centrale plek in het centrum van Utrecht en zijn dus goed bereikbaar.

Onze diensten

Vakgarage Autoweerd is al jaren gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van auto’s. In onze garage aan de Weerdsingel kunt terecht voor uw APK keuring, occasions, onderhoud en nog veel meer! Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor occasions. In onze showroom hebben wij verschillende auto’s die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Staat uw nieuwe droomauto er niet tussen, dan kunt u altijd bij ons een zoekopdracht invullen, dan doen wij de rest.

Wij montagepartner van Topspace. U kunt daarvoor bij ons terecht voor verschillend accessoires voor uw auto, zoals sneeuwkettingen, dakkoffers en fietsendragers. Wij doen voor u de montage zodat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Ook kunt u bij ons terecht voor huurauto’s. Deze zijn al te huren vanaf 25,- per dag. Wij hebben zowel personenauto’s als bussen beschikbaar.

Direct contact opnemen?

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op 030-30 31 600 of stuur een mail naar info@autoweerd.nl