afspraak maken Bel ons

i y n

Autoboulevard

Autoboulevard in hartje Utrecht

De Autoboulevard..

Als bewoner van Utrecht bent u vast wel eens langs de autoboulevard gereden. Zo niet, dan heeft u er vast wel van gehoord. Sommige garages hebben er expres voor gekozen om zichzelf daar te vestigen. Zo hebben wij er bewust voor gekozen om dat niet te doen.

Klanten zijn vaak verbaasd als ze voor het eerst bij ons komen over de grootte van onze garage, waar wij met zestien man sterk zijn. Aangezien wij ons dus niet in de autoboulevard bevinden. Sterker nog, wij zitten op een centrale plek in het centrum van Utrecht en zijn dus goed bereikbaar.

Onze diensten

Vakgarage Autoweerd is als onderdeel van de autoboulevard, al jaren gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van auto’s. In onze garage aan de Weerdsingel kunt terecht voor uw APK keuring, onderhoud en nog veel meer! Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor occasions. In onze showroom hebben wij verschillende auto’s die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Staat uw nieuwe droomauto er niet tussen, dan kunt u altijd bij ons een zoekopdracht invullen, dan doen wij de rest.

Wij zijn montagepartner van Topspace. U kunt bij ons terecht voor verschillend accessoires voor uw auto, zoals sneeuwkettingen, dak-koffers en fietsendragers. Wij doen voor u de montage zodat u met een gerust hart op vakantie kunt. Wilt u nu een van deze dingen huren? Dat kan natuurlijk! Klik op de link en u kunt eenvoudig, bijvoorbeeld een dak-koffer, huren.

Ook kunt u bij ons terecht voor huurauto’s. Deze zijn al te huren vanaf 25,- per dag. Wij hebben zowel personenauto’s als bussen beschikbaar.

Direct contact opnemen?

Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op 030-30 31 600 of stuur een mail naar info@autoweerd.nl  

Bekijken waar Vakgarage Autoweerd is gevestigd, nabij de autoboulevard?  Klik hier!

autoboulevard