Auto gezocht, maar niet kunnen vinden?

Zoektocht naar een geschikte auto?

Met grote regelmaat komt het voor dat klanten zelf op zoek zijn geweest naar een geschikte occasion. Soms lukt dat, maar soms ook niet. Wanneer het laatste het geval is, helpen wij u maar al te graag met deze zoektocht. Uiteraard ook als u zelf nog niet heeft gezocht.

Hoe werkt zo’n zoektocht?

De verkoopmedewerker van Autoweerd zal samen met u bespreken welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens zal vrijblijvend opzoek worden gegaan naar een occasion die voldoet aan de gestelde eisen. Met behulp van het netwerk van Vakgarage, heeft Autoweerd meer dan 7000+ occasions in het netwerk. Mocht de auto niet tussen deze 7000 zitten, is dit ook geen probleem! Dan wordt de zoektocht gewoon uitgebreid.

Nadat de occasion is gevonden zijn er twee mogelijkheden. Of u gaat samen met de verkoopmedewerker naar de desbetreffende auto op een andere locatie kijken, of onze medewerkers halen de auto op om deze in onze showroom te bekijken. En dit nog steeds allemaal vrijblijvend. Vervolgens aan u de vraag of dit de juiste occasion voor u is. Zo niet? Geen probleem, dan gaat de occasion gewoon weer terug en vervolgt de zoektocht. Is het wel de juiste occasion? Dan kunt u een keuze maken uit één van onze afleverpakketten. Deze keuze is afhankelijk van het type auto en uiteraard uw wensen.

Inmiddels zijn al vele klanten geholpen met ons concept van de zoekopdracht. Door het vrijblijvende karakter en de kennis van de verkoop, is de kans groot dat u (net als de anderen) met een grote glimlach en een nieuwe occasion de deur uit rijdt.

Maak een afsprak

Schroom niet en ga naar onze pagina óf bel direct met de verkoopmedewerker voor jouw zoekopdracht:  030-303 1600!

zoekopdracht occasion auto showroom autoweerd utrecht zoektocht

 

Zoekopdracht plaatsen

U kunt in dit formulier aangeven naar welke auto u op zoek bent.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.