afspraak maken Bel ons

i y n

Auto Pech

Auto pech en Vakgarage Autoweerd Utrecht

 

Vakgarage Pechhulp bij Bovag Autobedrijf Autoweerd Utrecht

 

 

Stilstaan langs de kant van de weg is iets waar niemand natuurlijk zin in heeft. Met goed onderhoud kunt u de kans op veel pech situaties al verkleinen. En staat u al stil met auto pech? Dan is er natuurlijk altijd nog de Vakgarage Pechhulp!

De meest voorkomende auto pech situaties

Klapbanden, een lege accu of een niet startende motor. Alle pech situaties zijn natuurlijk vervelend! Toch kan de kans op auto pech door middel van goed onderhoud soms best voorkomen worden. De kans op een klapband is namelijk kleiner als u uw banden regelmatig controleert. En als uw motor niet start kan de startmotor hier een oorzaak van zijn. Ook dit kan eventueel bij een goede onderhoudsbeurt al opgemerkt worden.

Onderhoud en reparaties

Hoe beter uw uw auto onderhoudt, hoe kleiner de kans dus is dat u met pech stil komt te staan. Reden genoeg om uw auto ieder jaar naar Vakgarage Autoweerd te brengen voor een grote onderhoudsbeurt. Wij checken dan voor u uw auto, zodat u weer met een veilig gevoel de weg op gaat. En mochten wij tijdens het onderhoud tegen dingen aanlopen die gerepareerd moeten worden, wordt dit natuurlijk eerst met u besproken.

Vakgarage Pechhulp

Natuurlijk kan auto pech iedereen weleens overkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een gesloten deur, terwijl de sleutels in het contact zitten. Op zo’n moment is het natuurlijk wel fijn om een goede pechhulp te hebben. Met Vakgarage Pechhulp bent u verzekerd van hulp bij auto pech, waar dan ook, voor wat dan ook. Ook in Europa. En dat voor maar € 49,95,- per jaar!

Kom dus snel langs bij Vakgarage Autoweerd

Zo kunt u voorkomen dat u met autopech stil staat! Maak snel een afspraak voor onderhoud of reparaties door te bellen naar 030 – 30 31 600, of stuur een mail naar receptie@autoweerd.nl. Liever direct online een afspraak maken? Dat kan met de onderstaande link!