afspraak maken Bel ons

i y n

Auto met trekhaak

Auto mét trekhaak bij Vakgarage Autoweerd!


Of u nu op vakantie wilt met de caravan, of een uw fiets gemakkelijk mee wilt nemen, de oplossing is een trekhaak! Helaas is niet iedere auto hiervan voorzien, waardoor u deze mogelijkheid misschien niet heeft. Gelukkig kunt u bij Vakgarage Autoweerd een trekhaak laten monteren onder uw auto.

De trekhaak is ideaal voor een fietsendrager, aanhangwagen en caravan. Veiligheid en gebruiksgemak zijn hier twee kernwoorden. Van groot belang is dan ook de kwaliteit, zodat u van succes verzekerd bent, en geen onnodige ongevallen meemaakt tijdens uw reis. Het professionele team van Vakgarage Autoweerd zorgt er vakkundig voor dat de trekhaak op een professionele wijze op uw auto wordt gemonteerd. Deze zijn van goede kwaliteit en voor verschillende merken auto’s. Van BMW tot Opel, van KIA tot Citroën. Mocht u niet zeker zijn van de montage van een trekhaak, of is er iets anders, dan geven wij deskundig advies over uw mogelijkheden.

Leaseauto’s met een trekhaak

Als u zelf niet in het bezit bent van een auto met trekhaak, en er geen wilt laten monteren, dan is dit geen probleem. Autohopper Autoweerd verhuurt namelijk ook deze auto’s. Zo hebben wij een KIA CEE’D: stationwagen en een Volkswagen Caddy, of als u nóg groter wilt: Citroën Jumper. Allemaal te huur voor een dag, weekend, week of zelfs langer tegen zeer scherp tarief! Zo hoeft u dus geen montage te verrichten aan uw huidige auto. Maar krijgt u er gewoon tijdelijk eentje mee bij Vakgarage Autoweerd. U kunt bij ons ook handig combineren met fietsendragers, of een aanhanger. Zo bent u gelijk helemaal klaar voor uw vakantie door maar 1 bezoekje te plegen! Kom dus een keer langs bij Autoweerd en ga een gesprek aan, vraag naar de mogelijkheden voor een trekhaak.

Wij willen u graag op weg helpen naar uw droomreis, of gewoon een bestemming waar je iets moet afleveren!

 

 

trekhaak autoweerd verhuur verkoop montage