afspraak maken Bel ons

i y n

Auto kopen

Auto kopen

Kom bij ons uw ideale auto kopen

Wilt u een mooie, kwalitatieve en betaalbare auto kopen? Breng dan een bezoekje aan Vakgarage Autoweerd. Wij verkopen zowel de allernieuwste auto’s als bewezen occasions. Bovendien zijn wij aangesloten bij de Bovag. Zo weet u zeker dat u bij ons alleen maar goede deals maakt. Bent u geïnteresseerd in ons aanbod? Bekijk snel of u bij ons iets vindt die aan al uw wensen voldoet!

Vraag een proefrit aan

Heeft u een auto op het oog die bij ons te koop staat? Vraag dan, om zeker te weten of u deze wilt kopen, een proefrit aan. Tijdens een proefrit ervaart u optimaal of de auto bij u past. We hebben het dan niet alleen over de kleur van de stoelen, maar ook over de wegligging, het vermogen en het comfort. Na de proefrit kunt u met een goed gevoel beslissen of u de auto wilt kopen of niet. Regent het op de dag dat u de proefrit wilt maken? Dan vinden wij het geen probleem een nieuwe afspraak met u in te plannen. Wij willen namelijk dat u de auto volledig en zonder problemen kunt controleren op eventuele oneffenheden. Interesse in onze eerlijke aanpak? Kom langs en bekijk ons ruime aanbod!

Een auto kopen met een aankoopkeuring..

Of u nou een nieuwe of een tweedehands auto gaat kopen, u wilt zeker weten dat deze in goede staat verkeert. U wilt immers niet later voor verrassingen komen te staan. Vraag daarom altijd een aankoopkeuring aan. Onze specialisten voeren deze graag uit. 100% objectief en volkomen eerlijk. Elk onderdeel van uw auto wordt uitvoerig gecontroleerd en gekeurd. Laat ook zo’n technisch rapport creëren als u uw auto wilt verkopen. U wordt dan meteen een stuk betrouwbaarder en prettiger gewaardeerd door potentiële kopers van uw auto!

Kies voor een afleverpakket

Wilt u een tweedehands auto kopen? Dan kunt u kiezen uit diverse afleverpakketten. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid te kiezen voor ons standaardpakket van slechts € 195,-. Deze omvat onder andere het volgende:

  • Aanmelding CBM
  • Nationale Autopas
  • Inspectie en wasbeurt
  • Tenaamstellen kenteken
  • Controle bandenspanning
  • Op peil brengen vloeistoffen
  • RDW vrijwaringsbewijs inruilauto

Waar gaat u voor? Een bewezen occasion of een indrukwekkende nieuwe auto?

Kom bij ons uw nieuwe auto kopen

Overweegt u een nieuwe auto te kopen? Bekijk dan eens het ruime aanbod van Vakgarage Autoweerd. Heeft u vragen over onze auto’s of aanpak? Bel naar 030-3031600 of mail naar info@autoweerd.nl en kom bij ons uw ideale auto kopen!

Plan eenvoudig uw afspraak bij Autoweerd Utrecht

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken