afspraak maken Bel ons

i y n

Auto keuren Utrecht

Auto keuren in Utrecht?

Bij Autoweerd kunt u uw auto snel en gemakkelijk laten keuren door een erkende monteur. Jaarlijkse controle van uw auto verhoogd de veiligheid van uw auto. Sinds de invoering in 1985 is de APK-keuring verplicht. Om die reden is de veiligheid op de Nederlandse wegen en daarbuiten sinds dat moment snel verbeterd, met minder ongelukken en problemen op de weg.

Door een jaarlijkse APK-keuring verhoogt u dus uw veiligheid en die van uw medepassagiers en andere weggebruikers.

Autoweerd voert APK-keuringen voor alle types en merken auto’s. Bel 030 – 303 1600

Auto keuren Utrecht: wat doen ze dan eigenlijk?

Van uw auto zullen tijdens een APK-keuring (jaarlijks) de belangrijkste onderdelen worden gecontroleerd. Ervaren professionals zorgen tijdens deze keuring dat alle essentiële onderdelen gecheckt worden, voor de veiligheid van u maar ook van de mede weggebruikers.

Daarom kiest u de service van Autoweerd!

Goede service staat hoog bij Autoweerd in het vaandel. Daarom streven wij er naar u net dat extra stukje service meer te verlenen dan u verwacht. Wij houden niet van nummers en hebben graag persoonlijk contact. Dus in tegenstelling tot alles is cijfers, hebben wij een voorkeur aan goede communicatie. Dus zo hebben wij er het beste voor u, en het beste voor uw auto!

Transparantie is vertrouwen, wij laten u zien waar alle kosten vandaan komen en hoe wij te werk gaan.

Wij proberen de kosten van de reparatie en of het onderhoud natuurlijk zo laag mogelijk te houden, hierdoor blijft het voor u betaalbaar en komt u niet voor verassingen te staan.

Auto keuren Utrecht APK autobedrijf Utrecht

Scherpe prijs kwaliteit verhouding

Wij gebruiken de hoogste kwaliteit onderdelen. U kunt bij ons terecht met elk auto merk.

 

De koffie staat klaar als u wilt wachten tijdens de APK-keuring!

Auto keuren Utrecht – Misschien kan het dat u wilt wachten tijdens de APK-keuring van uw auto. Natuurlijk kan dat en krijgt u van ons een lekker kopje koffie, maar vaak plannen we dit wel in zodat we direct met uw auto aan de slag kunnen. Voorkom daarom dat u heel lang moet wachten en neem even contact met ons op indien u wilt wachten.

Reken op circa 45 minuten tot een vol uur voor de APK-keuring. Indien er reparaties moeten worden gedaan of de RDW selecteert uw auto voor een steekproef kan dit uiteraard de wachttijd verlengen, helaas is dit voor ons overmacht.

Neem contact op met Autoweerd voor auto keuren Utrecht