afspraak maken Bel ons

g i y n

Auto gezocht, maar niet kunnen vinden?

Met grote regelmaat komt het voor dat klanten zelf op zoek zijn geweest naar een geschikte occasion. Soms lukt dat, maar soms ook niet. Wanneer het laatste het geval is, helpen wij u maar al te graag. Uiteraard ook als u zelf nog niet heeft gezocht.

De verkoopmedewerker van Autoweerd zal samen met u bespreken welke mogelijkheden er zijn. Vervolgens zal vrijblijvend opzoek worden gegaan naar een occasion die voldoet aan de gestelde eisen. Met behulp van het netwerk van Vakgarage, heeft Autoweerd meer dan 7000+ occasions in het netwerk. Mocht de auto niet tussen deze 7000 zitten, is dit ook geen probleem! Dan kijken we gewoon een stukje verder.

Nadat de occasion is gevonden zijn er twee mogelijkheden. Of u gaat samen met de verkoopmedewerker naar de desbetreffende auto op een andere locatie kijken, of onze medewerkers halen de auto op om deze in onze showroom te bekijken. En dit nog steeds allemaal vrijblijvend. Vervolgens aan u de vraag of dit de juiste occasion voor u is. Zo niet? Geen probleem, dan gaat de occasion gewoon weer terug en vervolgt de zoektocht. Is het wel de juiste occasion? Dan kunt u een keuze maken uit één van onze afleverpakketten. Deze keuze is afhankelijk van het type auto en uiteraard uw wensen.

Inmiddels zijn al vele klanten geholpen met ons concept van de zoekopdracht. Door het vrijblijvende karakter en de kennis van de verkoop, is de kans groot dat u (net als de anderen) met een grote glimlach en een nieuwe occasion de deur uit rijdt.

Schroom niet en ga naar onze pagina óf bel direct met de verkoopmedewerker:  030-303 1635!

zoekopdracht occasion auto showroom autoweerd utrecht

 

Zoekopdracht plaatsen

U kunt in dit formulier aangeven naar welke auto u op zoek bent.
  • Geef aan hoeveel u ongeveer wilt betalen voor de auto.
  • Geef ongeveer aan uit welk jaartal de auto moet komen.
  • Geef aan welke kilometerstand de auto ongeveer moet hebben.
  • Laat uw emailadres zodat onze verkoopmedewerker contact met u kan opnemen.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.