afspraak maken Bel ons

i y n

AUDI garage Utrecht

Uw Audi garage in Utrecht

audi onderhoud apk en reparatie vakgarage autoweerd utrecht garage

Welkom bij Vakgarage Autoweerd Utrecht, dé garage voor  onderhoud en reparaties aan uw AUDI. Ons gespecialiseerde team van 16 ervaren vakmensen kent alle gangbare AUDI-modellen van en zoekt altijd de beste oplossing voor u. Of u nu een Audi A4, Q2 of A3 rijdt. Zowel voor particuliere auto’s, bedrijfswagens en lease-auto’s. Benzine, diesel of hybride: uw AUDI is in goede handen bij het Bovag aangesloten Autobedrijf in het centrum van Utrecht.

Betaalbaar onderhoud bij de specialist, waarbij de fabrieksgarantie gewoon behouden blijft!

Klantvriendelijke service, online planning en merkgerichte diagnose-apparatuur. Verder kunt u moderne huurauto’s, snel-service en een keurige wachtruimte verwachten. Vakgarage Autoweerd is het perfecte alternatief voor de duurdere Audi-dealers. Met behoud van de fabrieksgarantie! En stel dat u uw auto even moet achterlaten in onze werkplaats, kunt u gewoon een gratis leenfiets meenemen zodat u mobiel blijft.

Bij het grootste APK keuringsstation van Utrecht kunt u ook terecht met uw Audi. Daarnaast zijn wij lid van Autohopper (autoverhuur/aanhangwagenverhuur) en Topspace, voor het huren van dakkoffers, sneeuwkettingen of skiboxen. Wij zijn gecertificeerd montagepartner voor winterbanden en beschikken over een eigen bandenhotel. Ook voeren wij ook glasreparaties uit, vervangen we ruiten en last-but-not-least: Autoweerd Utrecht is uw airco-specialist. Wij bij Vakgarage Autoweerd Utrecht helpen u graag.

Verhuur en verkoop van uw Audi

Naast onderhoud of reparatie aan uw Audi, kunt u natuurlijk ook altijd langskomen als u koop-plannen heeft. Er staan meerdere auto’s in onze showroom, waar u een kijkje kunt nemen. Staat uw droomauto er niet tussen? Dan kunnen onze verkoopmedewerkers voor u op zoektocht door het ruime aanbod van Vakgarage. Zo krijgt u altijd wat u wenst. Bovendien kunt u hier ook terecht als u geen aankoop wilt doen, maar toch vervoer nodig heeft. Wij werken namelijk met Autohopper waar u auto’s van alle soorten en maten kunt huren.

Maak dus snel bij ons een afspraak

Bel ons op 030 – 30 31 600 of maak online een afspraak via de onderstaande button:

Afspraak maken