Alfa Romeo Utrecht

Dé Alfa Romeo Garage in het centrum van Utrecht

alfa romeo onderhoud reparatie apk vakgarage garage autoweerd utrecht

Garage Autoweerd is een autobedrijf aan de singel, in het hartje van Utrecht. Autoweerd Utrecht is aangesloten bij het bekende Bovag-Autobedrijf, waarbij kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel staan. Dit staat in combinatie met de klantgerichte aanpak en de betaalbaarheid van onze garage. Garage Autoweerd is gericht op ieder merk, waaronder uw Alfa Romeo!

Het team van de werkplaats in Autoweerd, bestaande uit 16 experts, helpen u graag met uw Alfa Romeo. Voor het vinden van de juiste occasion helpen onze verkoopmedewerkers u graag met het zoeken naar úw nieuwe occasion. Garage Autoweerd is een het grootste APK-station van de binnenstad van Utrecht. Maar, daarnaast ook specialist betreft airco’s en montage van winter- en zomerbanden. Tot slot is Autoweerd is een erkend schadeherstelbedrijf, aangesloten bij SchadeGarant. Naast onze werkplaats en showroom hebben wij ook de beschikbaarheid tot professionele opslag voor winterwielen.

Bij autobedrijf Autoweerd bent u voor de aankoop van uw Alfa Romeo, waarbij u 6 tot 24 maanden garantie krijgt, aan het juiste adres. Onderhoud wordt verricht aan íeder automerk, lease, privé of zakelijk, terwijl uw fabrieksgarantie blijft voortbestaan!