afspraak maken Bel ons

i y n

Alfa Romeo Utrecht

Dé Alfa Romeo Garage in het centrum van Utrecht

alfa romeo onderhoud reparatie apk vakgarage garage autoweerd utrecht

Vakgarage Autoweerd is een autobedrijf aan de singel, in het hartje van Utrecht. Autoweerd Utrecht is aangesloten bij het bekende Bovag-Autobedrijf, waarbij kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel staan. Dit staat in combinatie met de klantgerichte aanpak en de betaalbaarheid van onze garage. Garage Autoweerd is gericht op ieder merk, waaronder uw Alfa Romeo!

Alfa Romeo occasion

Het team Vakgarage Autoweerd Utrecht, bestaande uit 16 experts, helpen u graag met uw Alfa Romeo. Voor het vinden van de juiste occasion helpen onze verkoopmedewerkers u graag met het zoeken naar úw nieuwe occasion. Staat uw droomauto nou niet in onze showroom? Dan kunt u een zoekopdracht indienen. Daarbij kunt u uw eisen doorgeven wat betreft de auto, en daarmee gaat onze verkoopmedewerker aan de slag! Deze zoektocht gaat soms door heel Nederland, maar zo rijdt u wel weg in een auto die bij u past!

Werkplaats Vakgarage Autoweerd Utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht is het grootste APK-station van de binnenstad van Utrecht. Maar, daarnaast ook specialist betreft airco’s en montage van winter- en zomerbanden. Tot slot is Autoweerd is een erkend schadeherstelbedrijf. Naast onze werkplaats en showroom hebben wij ook de beschikbaarheid tot professionele opslag voor winterwielen. Zo kunt u na de halfjaarlijkse bandenwissel gelijk uw huidige set achterlaten, en bent u in één keer klaar.

Bij autobedrijf Autoweerd bent u voor de aankoop van uw Alfa Romeo, waarbij u 6 tot 24 maanden garantie krijgt, aan het juiste adres. Onderhoud wordt verricht aan ieder automerk, lease, privé of zakelijk, terwijl uw fabrieksgarantie blijft voortbestaan!

Contact

Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd op onze website kijken. Voor het inplannen van een afspraak klikt u hier. Verder kunt u bellen 030-3031600 of mailen info@autoweerd.nl. Mocht u liever langskomen bent u zeker welkom op de Weerdsingel Oostzijde 42.